maanantai 9. lokakuuta 2017

POSTIKORTTEJA PIETARISTA

163 122 019 229 005 008 Pirteää maanantaita! Viikonloppu hujahti Pietarin kaupunkihulinassa ja kulttuurin parissa. Emme käyneet matkan aikana oikeastaan missään ostoskeskuksissa vaan keskityimme lähinnä nähtävyyksiin, ruokailuun ja jopa historiaan. Viikonloppu sujui melko spontaaneissa merkeissä, eikä tekemisistä tarvinnut nostaa stressitasoja. Yövyimme äitini kanssa ystävämme luona, joten sekin toi oman erilaisuutensa matkaan.

Tulipa taas todistettua, että yhteen viikonloppuun voi mahduttaa vaikka ja mitä! Mielestäni on hauska ajatella, että kotikaupungistani pääsee junalla miljoonakaupungin sykkeeseen lähes samassa ajassa kuin Helsinkiin. Otimme ennen matkaa sekä minulle että äidilleni vuosiviisumit, joten nyt olisi sopiva aika tehdä vielä reissu jos toinenkin Venäjän suuntaan! Tämä oli  tänä vuonna jo toinen kertani Pietarissa, joten olisi kiva päästä tulevaisuudessa käymään myös jossakin muualla. Pietarissa kuitenkin riittää nähtävää todella paljon, joten samassakaan kohteessa ei ole tylsistymisen vaaraa. Kaupunki on muun muassa täynnä teattereita, kirkkoja ja puistoja. Tulen hieman myöhemmin postaamaan blogin puolelle ainakin ravintolavinkki -postauksen ja kenties jotakin muutakin, haha... Oletteko te matkailleet Venäjällä?

Matkan aikana innostuin päivittelemään melko ahkerasti instagramia ja snapchattia, joten ne kannattaa myös ottaa seurantaan: löydät minut molemmista käyttäjänimellä @annikasusannaz

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia oot saanut! Pietarissa olisi kyllä kiva päästä joskus käymään :)

    - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista