keskiviikko 13. toukokuuta 2015

QUESTIONS

IMG_2095 1. Mikä on sun mielestä kaikkein tärkein elämänarvo? - Toisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen!
2. Mikä on sun mielestä paras jäätelömaku? - Mangomeloni ja lakritsa on lemppareita. :) Heti alkoi tehdä mieli jäätelöä!
3. Minkä maalainen ruoka on mielestäsi parasta? - Täytyy varmaankin vastata tähän kreikkalainen! Kiinalainen tulee kuitenkin hyvänä kakkosena. ;-)
4. Mikä on sun lempivuodenaika, miksi? - Mun lempivuodenaika on kesä! Kesällä saa lomailla ja tulla ja mennä miten haluaa, ottaa aurinkoa, nähdä paljon kavereita, tehdä ihania puistopiknikkejä ja paljon muuta! Kesällä myös kuvista tulee parempia!
5. Onko sinulla/haluaisitko lemmikin? Minkä lemmikin haluaisit? - Meillä ole yhtään lemmikkiä! Kissa olisi helppohoitoinen ja kiva, mutta äidin allergian takia ei voida kisua ottaa. Myös jonkinlainen koira on pyörinyt mielessä jonkun aikaa! Ehkä otan aikuisena oman koiran. :)
IMG_2047 6. Osaatko kiivetä puuhun? - Kaitpa mä osaan, ainakin jos on pakko ;) Olen mä siis tietysti kiivennytkin, mutten kovin korkealle!
7. Montaako kieltä osaat puhua? - kolmea; Suomea, Englantia ja Ruotsia. Syksyllä lukiossa aloitan Saksan! 8. Kumpi on kivempi eläin, kilpikonna vai kultakala? - molemmissa on ihan kivoja piirteitä! Vastaan ehkä kilpikonna :D
9. Mikä on sun unelma-ammatti? - Oon viimeaikoina pohtinut tätä kysymystä paljonkin! Kiinnostusta löytyy tällä hetkellä ainakin psykologin, poliisin ja röntgenhoitajan työtä kohtaan! Hiukan laidasta laitaan siis :D
10. Millaiset elämäntavat sulla on? - Elän terveellisesti. Syön pääpiirteissään terveellisesti ja pidän välillä herkkulakkoja ynnämuita. Juon päivän mittaan paljon vettä ja harrastan myös mm. kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä. :)
11. Millaisista/Mistä tv-sarjoista pidät? - Täällä vastailee nyt oikea tv-sarjafriikki! Seuraan/olen seurannut mm. Pretty Little Liarseja, Vampyyripäiväkirjoja, Gossip Girliä, OC:ta, The Walking deadia, yms... IMG_2101 // Moikka! Musta ei olekaan kuulunut nyt reiluun viikkoon! Viikon aikana on tullut käytyä lauleskelemassa omissa viimeisissä musiikkiluokkien konserteissa, pianosoittajaisissa, kaverin tanssiesityksessä sekä teatterissa! Melkoinen aktiviteettipamaus siis :D Koulu alkaa kuitenkin lähennellä loppuaan, eikä enää oikeastaan ole enää kokeitakaan. Kesäloma häämöttää koko ajan lähempänä. Kesälomaan liittyen mulla onkin pian hieman kerrottavaa. ;) Postaustauon aikana olen keksinyt paljon kivoja postausjuttuja, joita varmasti tulette kesän lähentyessä näkemään! Tämän postauksen kuvituksena on viimeisenä konsertti-iltana mummolta saatu orkidea. Tämä kukka on kyllä niin tavattoman kaunis, että toivon sen säilyvän pitkään. Nämä kysymykset on peräisin meidän blogitiimin Viivin blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti