tiistai 5. toukokuuta 2015

NIKE FLEX 2014 RUN

Collage IMG_1944 IMG_1964 Moikka! Vihdoin vappuna sain ostettua itselleni uudet lenkkarit. Uusien lenkkareiden etsintä onkin ottanut oman aikansa. Olen katsellut tuhottoman monia nettikauppoja ja erilaisia malleja, lähes epätoivossa. Löysin kuitenkin torstaina alennuksesta nämä Niken flex runit ja päätin kiikuttaa kassalle. Sunnuntaina nämä olivat mulla jalassa ensimmäistä kertaa, ja kyllä se tuntui jaloissa jo lenkin aikana. Nyt vaan lenkkeilemään lisää, niin muotoutuvat nämäkin! Nämä lenkkarit on kuitenkin todella kevyet ja miellyttävät jalassa, sekä pohja rullaa kivasti hölkätessä. Täytyy myöntää, että ulkonäkö ja malli vaikuttivat jälleen valintaani ja eipä tuo pinkki väri ole huono edellisten lähes kokomustien tilalle.Mitä te pidätte näistä lenkkareista?

6 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaat ja suloisen väriset lenkkarit! <3 Kyllä nyt kelpaa lähteä lenkkeilemään kun on kivannäköiset uudet kengät! Mulla on sellaset täyspinkit Niken kengät ollu nyt jo aika kauan ja edelleenkin ne on yhtä kiva laittaa jalkaan!

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon Julia! <3 kyllä tosiaan kelpaa. ;-)

   Poista
 2. sairaan ihanat! *__* kelpais mullekki! ihania kuvia sulla täällä blogissa! :)

  http://vievies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Karoliina! Itekin tykkään näistä kyllä! <3 nää oli vielä edulliset!!!

   Poista
 3. Täältä löytyy samat kengät haavelistalta! Toi malli vaan on niin ihana ja pinkki väri kruunaa kaiken! :)

  http://titta-bmb.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen näitä kyllä lämpimästi jo muutaman käyttökerrankin jälkeen! nämä on kaiken lisäksi edullisemmat, kuin esimerkiksi nike freet ja nämä miellyttää omaa silmää enemmän. ;-)

   Poista