perjantai 29. toukokuuta 2015

bangerhead.fi (arvonta)

IMG_2797 Ihanaa perjantaita teille! Muutama postaus takaperin mainitsin kivasta yhteistyöstä, josta pian kertoisin blogissani! Olen selannut Bangerheadin sivuja useasti jo ennen yhteistyötä! Bangerheadin nettikaupassa on todella kattava valikoima kauneuden tuotteita. Heidän verkkokaupassaan myydään tuotteita useilta sadoilta huippu-merkeiltä! Näihin lukeutuvat mm. Anastasia, victoria's secret, Le specs, NYX ja monet muut merkit, mitä ei ole Suomessa ainakaan minun alueellani saatavilla! Bangerhead myy myös omaa Bangerhead Professional -sarjaansa! Bangerheadin kattavan tuotevalikoiman ja heidän myymänsä merkit voit käydä katsomassa tästä. Sain bangerheadilta yhteistyön merkeissä ihanan kesäisen tuotepaketin. IMG_2773
Bangerhead Professional Protect My Hair - Bangerheadin omat tuotteet ovat mielestäni laadukkaita ja tässäkin lämpösuojatuotteessa on todella raikas ja ihana tuoksu! Kuuluu ehdottomasti niihin tuotteisiin, joita voisi suihkutella hiuksiin vain ihanan tuoksunsa takia! Tuote on suunnattu kaikille hiustyypeille. Tämä lämpösuoja on mielestä kokeilemisen arvoinen. Osalle hyvinkin tärkeä osuus kosmetiikkatuotteessa on se, ettei tätä tuotetta ole testattu eläimillä!
IMG_2827 Voluspa candle (pink citron) - Tässäpä vasta ihana tuote. En ole aiemmin kokeillut Voluspan kynttilöitä, joten tämäkin tuote on todella mieluisa! Kynttilän tuoksussa yhdistyvät sitruuna, greippi, mustaviinimarja sekä ruusu, ihanaa! Tämä on taas niiden kynttilöiden sarjassa, joita ei raaskisi polttaa. Kynttilällä on 25 tunnin paloaika. IMG_2814 Bangerhead Professional Fresh Me Up - Mulla on ollut erimerkkisiä kuivashampoita satunnaisessa käytössä nyt muutaman vuoden ajan. Yleensä kuivashampoot haisevat todella voimakkaalle ja pahalle, joten lähden aina innolla kokeilemaan uusia yksilöitä. Tämä kuivashampoo jyrää kaikki aikaisemmin kokeilemani tuotteet melko reippaasti. Voiko kuivashampoossa edes olla näin miellyttävä tuoksu? Tämän lisäksi tuote tekee lupaamansa, eli raikastaa pesujen välillä ja imee rasvaa hiuspohjasta tuoden hiuksiin volyymia! Jos ruudun takana on muitakin, jotka kamppailevat sen täydellisen kuivashampoon löytymisen kanssa, suosittelen kokeilemaan tätä! IMG_2716 Fnug nailpolish (ballerina) - Viimeisenä testiin saaduista tuotteista esittelyssä Fnugin ihanan vaaleanpunainen nudehtava kynsilakka. Kyseinen merkki ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Kynsilakan sävy sattumalta sopii mun kevätjuhlamekkoon, joten lakkasinkin kynnet tänään jo tällä, lauantaita ajatellen. Lisäsin vielä nimettömiin vaaleanpunaiset timantit koristeeksi. Olen oikeastaan kaivannutkin tämän sävyistä kynsilakkaa, koska tämä on niin luonnollisen näköinen kynsillä! arvonta Tämän yhteistyön merkeissä sain myös loistavan mahdollisuuden arpoa samat tuotteet teille! Tämä onkin ensimmäinen blogiarvontani, jännää! Osallistuaksesi sinun täytyy yksinkertaisesti olla blogini lukija bloggerin tai bloglovinin kautta sekä kommentoida sähköpostiosoitteesi. onnea kaikille arvontaan! ♥ Arvonta päättyy 8.6.2015.

30 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. revolutioninfinitylove@gmail.com

  (kuivashampoo, jeeee <3)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. mukana arvonnassa
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 5. leevilotta(at)luukku.com

  :)

  VastaaPoista
 6. katriahola96@gmail.com
  Bagerheadin valikoima on tullut tutuksi ja tykkään tosi paljon heidän omista tuotteistaan! :-)

  VastaaPoista
 7. s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta lueskelen.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista