sunnuntai 6. elokuuta 2017

KESÄKUVIA PUHELIMESTA

Untitled 1. Kesällä on ollut ihana viettää iltoja ja öitä mökillä kauniiden auringonlaskujen äärellä hyvässä seurassa!

2. Kukkaloistoa on myös ollut ihana seurata. Liljat lukeutuvat lempikukkiini 

3. Helteet eivät ole olleet kovin herkässä, mutta olen päässyt myös nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä ja saanut kunnon rusketusrajat Suomesta. Ihanaa, kun rusketun aina niin helposti :) 

4&5. Eräänä vapaana viikonloppuna töistä kävimme parhaan ystäväni kanssa Kotkan Meripäivillä katselemassa meininkiä. Kiertelimme kaupunkia hiukan, kävimme Sapokassa nauttimassa salaatit ja irtokarkkeja ja siirryimme satamaan ihastelemaan Tall Ship Raceseja! Vielä ennen lähtöä söimme pizzat eräästä ruokakojusta, joita oli satamassa pilvin pimein!

6. Seuraavana päivänä lähdimme Summer Up -festareille Lahden Mukkulaan. Tämä reissu oli ensikosketukseni kunnon festareille. Olimme liikkeellä isommalla kaveriporukalla ja aika kului siivillä hyvän musiikin äärellä

7. Ystäväni Emma muutti omaan ensimmäiseen asuntoonsa Jyväskylään ja kävinkin yökyläilemässä uudessa ihanassa kodissa Onneksi kauniit ilmat suosivat juuri tuolloin, koska pääsimme nauttimaan auringosta ja piknikeväistä kauniiseen Tuomiojärven rantaan!

8. En ole nyt loppukesästä ollut täysissä voimissani, mutta innostuin eräänä päivänä leipomaan pitkästä aikaa. Tämäkin resepti leipomuksestani saattaa näkyä blogissa aikanaan! Tsekkasithan jo edellisen postauksen jäätelöreseptin ?

9. Piipahdin eräänä perjantai-iltana ystäväni 18v-synttäreillä! Untitled 1. Kaunis ruusupensas eräällä rauhallisella iltalenkillä.

2. Minulla on ollut loppukesästä paljon ongelmia terveyteni kanssa. Olen käynyt lääkärissä useampia kertoja, kokeillut monta erilaista lääkekuuria, saanut kipupistoksia kehoon ja hakenut apua myös hierojalta. Mikään ei ole auttanut täysin, eivätkä lääkkeet vie kipujani pois. Alkaa kohta pelottaa, että kropassa on jotain suurempaakin pielessä. Vietin myös pariviikkoa sairaslomalla, mutta toivoisin vain, että voisin aloittaa koulun ensi keskiviikkona normaalissa voinnissa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että todella kova kipu, kärsimys ja heikkous eivät aina näy päällepäin, mutta kulkevat matkassa mukana.

3. Tämän kesän osalta mekkokelit ovat jääneet melko vähäisiksi, mutta tilaisuuden tullen se on täytynyt hyödyntää :)

4. Piipahtamassa erään toisen ystävän 18-vuotissyntymäpäivillä. Voi kunpa voisin nytkin saada voileipäkakkua ja herkkuja...

5. Matkalla Ähtäriin isovanhempien luokse. Yhden pysähdyksen taktiikalla olemme usein pitäneet vessatauon Vaajakosken ABC:llä ja samalla napanneet mukaan kahvit ja kukkatuliaiset.

6. Maisemia mummolasta

7. Saunominen ja uiminen ♥ 

8. Kotimatkalla pysähdyimme Karoliinan kestikievarissa hakemassa kahvin ja pullan mukaan ja ihastelimme samassa rakennuksessa olevaa juustomyymälää, josta ostimme muutamia juustoja myös kotiin.

9. Mökillä kivalla porukalla vielä viimeistä kertaa ennen koulun alkua. Säätilat tosin olivat aika paljon radikaalimmat ja epävakaiset kuvaan verrattuna ja muuttuivat äkisti...

Mitä teidän kesään on kuulunut? Mikä on ollut parasta, entä huonointa? Oletteko valmiita palaamaan arkeen? ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti