torstai 22. joulukuuta 2016

KUUSI TULI TALOON

203 258 239 188 185 Eilen mekin saimme kuusen sisään, ja se on K A U N I S Meillä ei ole varmaankaan ikinä ollut näin tuuheaa kuusta, vaikka tuo kuulemma ei mikään erikoinen rotukuusi olekaan! Viime vuoden hillitty linja koristelussa säilyy tänäkin vuonna. Uudistettiin kuitenkin hieman meidän joulukoristevarastoja ja ympäröimme kuusen hopealla helminauhalla. Palloiksi valitsimme erilaisia hopeita ja lumisia valkoisia. Aidon kuusen tuoksusta ja kuusen koristelusta yleensä alkaa virittäytyminen joulun tunnelmaan. Joulufiilis oli vielä vähän aikaa sitten mulla melko hakusessa, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että kyllä sekin saavutetaan. Ihan viimeistään jouluaattona jouluruoan ja läheisten seuran merkeissä

Jouluisin käydään keskustelua aidon ja tekokuusen välillä. Toistaiseksi olen aidon kuusen kannalla, mutta eivät tekokuusetkaan hullumman näköisiä ole! Varsinkaan ne valkoiset yhdistettynä vaaleaan sisustukseen... Minkälainen kuusi teillä on? Jos kallistutte aidon kuusen puoleen, niin voisitteko kuvitella joskus ottavanne myös tekokuusen?

2 kommenttia:

 1. Tuo kuusi on kyllä hurjan kaunis, niin yksinkertainen! Nykyään monet laittaa kuusen jenkkityyliin liian täyteen koristeita, mutta ite tykkään ainakin just simppelimmästä tyylistä. Laitoin itekin mun minikuuseen tuollaista helminauhaa :)

  http://www.riikkamarian.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan yksinkertainen, mutta juuri sen vuoksi niin kaunis. Ne jenkkityylisetkin ovat tietyllä tavalla ihan siistejä, mutta yksinkertainen linja kuitenkin houkuttelee enemmän! Tuo helminauha on mun mielestä hurjan kiva <3 Kiitos kommentista, Riikka :)

   Poista