maanantai 19. joulukuuta 2016

JOULUAATON ASUINSPISTÄ
JOULUN ASUINSPISTÄ #1

Musta on aina varma valinta! Kontrastia asuun saa esimerkiksi joulunpunaisilla korkokengillä ja huulipunalla. Spesiaalitilanteissa tekisi mieli "räväyttää" tekoripsillä Mulla muuten on aikamoinen ripsikuume :-D En olisi ehkä tätäkään uskonut sanovani, mutten nyt ainakaan vielä ole mitään pidennyksiä ottamassa. Jospa vaikka ensiksi ottaisin testiin jonkin sortin tekoripset ja hyvän liiman? Olisiko teillä suositella hyviä tekoripsiä tai hyvää ripsiliimaa?
JOULUN ASUINSPISTÄ #3

Jossakin vaiheessa päivää tai viimeistään illalla vaatteet saavat vaihtua rennompiin. Kaikkea pehmoista ja mahdollisimman lämpöistä Mulla on ehkä viha-rakkaussuhde talven kanssa, koska rakastan sitä, että kotona saa pukeutua vieläkin lämpimämmin ja rennommin, mutta ulos mentäessä mulla on joko aina liikaa tai liian vähän päällä... Miten teillä?
JOULUN ASUINSPISTÄ #2

Jouluna saa säihkyä. Miksaile mattaa ja glitteriä sekä joulun sävyjä, ole näyttävästi upea Joulun värikoodi ei ole rajattu, mutta itse myönnän suosivani punaista, vihreää ja hopean sekä kullan sävyjä. Silmämeikkiin tulee harvoin panostettua kovin paljon, joten juhlatilaisuudet ovat parhaita esimerkiksi uusien silmämeikkien kokeilemiseen! Silmämeikkien suhteen mun pitäisi kyllä prepata aika paljon ja olenkin viimeaikoina katsonut paljon erilaisia silmämeikkitutoriaaleja

PS: Postausta tehdessäni taustalla soivat joululaulut... Innostuin jokunen aika sitten kuuntelemaan spotifysta jopa ihan oman joulusoittolistan sisältöä sekä valmiiksi luotuja soittolistoja parhaista joulubiiseistä ♥ Niin vähän aikaa jouluaattoon, käsittämätöntä!

Check my polyvore account here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti