sunnuntai 7. elokuuta 2016

MÖKKIFIILIKSISSÄ

pixlr_20160805231652476 pixlr pixlr_20160805232126948 Mökkifiiliksiä puhelimen kautta! Kameran jätin tällä kertaa kotiin ja ehkä ihan hyväkin päätös :) Puhelinkuvia tulee napsittua kuitenkin useammin ja kun nyt sain tämän oman puhelimenkin takaisin huollosta. Oltiin mökillä neljän hengen tyttöporukalla ja kolmeen päivään mahtui ehdottomasti paljon musiikkia, hyvää ruokaa, saunomista ja uimista, soutelua, korttipelejä, yms! Tämän kesän mökkeilyt on varmaankin tältä erää tässä. Jännä että jo ensi viikolla alkaa koulu!!

Tällä hetkellä olen Ähtärissä mun sukulaisten luona. Kiva päättää kesäloma läheisten kanssa aikaa viettäen Täälläkin luvassa hyvää ruokaa, sukulaisfiilistelyä ja rentoilua, akkujenlataamista. Päivittelen Ähtäri-kuulumisia varmasti snäpin puolelle @annikasusannaz

1 kommentti:

 1. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista