lauantai 13. elokuuta 2016

MEERIN LÄKSIÄISET

249 166 347 162 312 198 Moikka! Reilu kuukauden päivät jännättiin ja suunniteltiin porukalla salassa yllätysläksiäisiä ystävällemme Meerille, joka viikon päästä aloittaa vaihtovuotensa Sveitsissä. Jännättiin kaikki, että aavisteleeko ystävämme mitään vai tulevatko juhlat täytenä yllätyksenä! Leivoimme kaikki juhliin jotakin ja koristelimme kämpän sydänilmapalloilla, viireillä ja serpentiineillä  Kaikki syötävät olivat todella ihanan näköisiä ja makuisia! Halusimme tottakai juhlista myös kuva- ja videomateriaalia, mitä kertyikin sitten aika runsaasti. Meeri on meidän kaveriporukasta ainakin mulle ensimmäinen joka lähtee vaihtoon, joten olihan juhlissakin hieman jännäämistä. Onneksi yllätys onnistui täydellisesti ja Meerin ilme oli näkemisen arvoinen! Iltaa kohden nautimme hyvistä tarjoiluista katsellen vanhoja kuvia ja jutellen Olipa ihana järjestää tällaiset juhlat isommalla porukalla ja onneksi lähes koko kaveriporukka pääsi paikalle. Nyt täytyy vain toivotella Mepille onnea vaihtovuoteen ja tsemppiä uusiin seikkailuihin!
241 Täytyypä muuten vinkkailla mahtavasta kesäboolista, joka oli juhlissa mun käsialaa!
Yksinkertaisuudessaan sekaisin seuraavia aineita:

Spriteä
limenviipaleita
sitruunanviipaleita
jäisiä vadelmia
mehujäätä

2 kommenttia:

 1. Tervehdys Mathilda-tädiltä Annika! Oli suuri ilo olla mukana järjestämässänne Meerin läksiäisjuhlassa – vaikkakin vain kuvien välityksellä. Koko joukon olemuksesta ja hymyilevistä kasvoista sekä hienosta talkoovoimin toteutetusta tarjoilusta näki kuinka suuresti nautitte yhdessäolostanne ja siitä, että yksi teistä on saanut mahdollisuuden katsella maailmaa kotimaan ulkopuolelta. Tuollaisen läksiäistapahtuman rakentaminen vaatii paljon koko ryhmän yhteistä suunnittelua ja ponnistelua, jota ei voi tehdä muuten kuin vain hyvien ystävien kesken. Keskinäinen ystävyytenne ja ryhmänne yhtenäisyys suorastaan pursuu noista kuvista katsojan sydämeen.

  Juhlastanne oli itsekkyys kaukana. Yhteisyys, ystävyys, sosiaalisuus, toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen sekä myötäeläminen ovat niitä sanoja, jotka teidän ryhmäänne parhaiten kuvaavat. Olen sitä mieltä, että ryhmänne on kasvanut jo niin yhtenäiseksi joukoksi, että yhteydenpitonne jatkuu myös opiskeluajan jälkeen koko aikuisikänne. Toivotan menestystä opinnoissanne uuden lukuvuoden aikana koko ryhmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥♥ Sanasi merkkaavat minulle aina niin paljon! Tuntuu, etten osaa vastata kauniisiin kommentteihisi tavalla, jonka ne ansaitsisivat. Ihana kuitenkin kuulla, että tunnelma välittyy kuvista ruudun toisellekin puolelle. Olen suorastaan otettu, että kehut porukkaamme näin kauniilla sanoilla! Välitän terveiset ehdottomasti eteenpäin. Kiitän sinua kommentista ja toivotan sinulle rattoisaa elokuun jatkoa :)

   Poista