keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

summer bucket list

IMG_6963 Matkailla Suomessa! Lähes joka kesä on tullut käytyä kesäisessä Porvoossa ja niin haluaisin käydä myös tänä kesänä. Kesäinen kotka on myös tosi kiva ja meillä oli kavereiden kanssa hieman mietinnässä, että lähdettäisiin käymään meripäivillä! Suomenlinnassakin olen halunnut käydä jo useampana kesänä. IMG_0172 Syödä paljon jäätelöä ja käydä uudestaan magnum pleasure storessa, jos mahdollista. :)
Nauttia kesästä; käydä paljon rannalla/uimassa, käydä piknikeillä ystävien kanssa ja tietysti kuvailla paljon.
Syödä paljon suomalaisia mansikoita ja vaniljajäätelöä!
Grillata paljon herkkuja! Itsetehdyt hampparit sekä grillattu kesäkurpitsa ovat aika must. IMG_0115 Viettää ihanaa aikaa kavereiden kanssa mökillä syöden hyvin, saunoen ja uiden sekä käyden soutelemassa auringonlaskun aikaan.
Lakata kynnet toinen toistaan kirkkaammilla sävyillä kouvola, asukuvia 2014 066 Käydä yöllisillä pyörälenkeillä lämpimässä säässä
Kokeilla tehdä jääpaloja, joissa on sisällä esim. marjoja kuten mustikoita tai vaikkapa mintun lehtiä
Viettää aikaa ihanien ihmisten kanssa ulkona ja vastapainoksi viettää aikaa lemppari tv-sarjojen parissa! IMG_9731 Lukea uusia mukaansatempaavia kirjoja. Mä olen tällä hetkellä lukemassa kirjaa nimeltä Toscanan auringon alla!
Aloittaa aamu joogalla! Laji kiinnostaisi enemmän myös ohjatuilla tunneilla. :)
Tehdä ehkä jonkunlainen kesäinen video blogiin kielimatkalta tai muuten vaan!
Tehdä pitkästä aikaa kotona sushiherkkuja! IMG_9173 Olen ajatellut aika kauan, että haluaisin tehdä tällaisen summer bucket list -postauksen, joka tosin löytyy varmaankin aikalailla jokaisesta blogista. Oikeastaan mun piti tehdä tällainen jo viime kesänä, mutta se vähän jäi... Mutta nyt ollaan tässä! Keräsin tähän postaukseen siis juttuja, mitä haluaisin vielä kesällä tehdä! Tätä listaa tehdessäni alkaa vielä vahvemmin tuntua siltä, että aika loppuu kesken :D millaisia suunnitelmia teillä on kesäksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti