perjantai 27. maaliskuuta 2015

raw chocolate

Collage2 IMG_0849 Collage3 Ihanaa viikonloppua! Jo kaksi viikkoa sitten kokeilimme ystäväni kanssa molemmille täysin uutta juttua. Nimittäin raakasuklaan valmistusta. Sunnuntai-iltapäiväisessä raakasuklaatuokiossa valmistuikin raakasuklaamoussea, konvehteja sekä fudgea! Fudge nousi omaksi lempparikseni! Oli kiva kokeilla jotain täysin uutta. Raakasuklaa todellakin maistui "puhtaalta", maussa kuitenkin oli totuttelemista. :) Maistelimme raakasuklaaherkkujamme kaikessa rauhassa teen äärellä. Ilta vierähti nopeasti! Ystävälläni kotona oli aivan ihanan keväinen ja värintäyteinen tulppaanikimppu, josta siitäkin piti tietysti napata kuva.  Olisiko teillä kiinnostusta raakasuklaafudgen ohjeelle? Entä oletteko maistaneet tai valmistaneet raakasuklaata tai muita raakaherkkuja itse?

6 kommenttia:

 1. Ohje olis tosi kiva! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Eiköhän se ilmesty tänne blogiin jonkun ajan päästä ;)

   Poista
 2. sun postauksissa on ärsyttävän vähän tekstiä aina :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun mielipide asiaan! Kovin useasti en saa tällaisia rakentavia kommentteja.. Voisin tietysti alkaa kirjoittaa enemmänkin, mutta mitä sä esimerkiksi haluaisit lukea lisää? Tiedän kyllä, että keskitän postauksen tekstin yleensä vain yhteen aiheeseen, joten ei tavallaan tunnu luontevalta kirjoittaa kovin paljoa tai aiheen vierestä. Kiitos kuitenkin sun mielipiteestä ja kommentista ja mielelläni kuulisin siis myös, että mitä haluaisit esimerkiksi lukea postauksistani enemmän. :)

   Poista
 3. Minä taas olen sitä mieltä, että olet rakentanut blogiasi aivan uskomattoman hienolla tyylitajulla. Kuvat ovat kuin suoraan ammattilaisen albumista ja tekstisi on tasapainoista ja sisältää mainioita henkilökohtaisia kokemuksia. Parasta kaikessa on se, että et loukkaa kirjoituksissasi ketään etkä mitään. Jatka vain samaan malliin. Tee aina niin kuin juuri Sinusta tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos todella upeasta kommentista!<3 Ihana kuulla, että pidät blogini kokonaisuudesta. :) Päiväni ei todellakaan ollut huono, mutta tämä kommentti piristi entisestään. ♥ Tämä on myös varmasti blogihistoriani hienoin kommentti, jonka olen saanut! Todella ihanaa sekä kannustavaa kuulla, että se minkä itse koen kivana, miellyttää myös muita. ♥

   Poista