torstai 16. helmikuuta 2017

TALLINN THROUGH PHONE

Collage 2017-02-16 17_56_54 1. Shoppailun ohessa pysähdyin sovituskoppiin nappailemaan muutamat kuvat :-D 2. Mukava illallinen niinkin omaperäisessä paikassa kuin Amarillossa, mutta ruoka oli hyvää ja sehän on pääasia! 3. Laivan Robert's coffeesta noudettu ice latte testissä. En ole ollenkaan kahvinjuoja, mutta on ihmeellistä, että kuitenkin näitä jääkahveja tekee mieli aina silloin tällöin. 4. River islandin liikkeestä napattu kuva. Kyseisessä liikkeessä vaatteet ja asusteet olivat jotenkin erityisen kivasti esillä Collage 2017-02-16 18_05_30 5. Hymyssä suin ruokailun jälkeen. Käytiin illalla hieman käppäilemässä myös vanhassakaupungissa! Kuka huomaa kuvista mun uudet volyymiripset? Tykkään, näistä lisää juttua myöhemmin! 6. Kiva pikku kujanen aivan hotellimme lähellä, johon en ollut törmännyt aiemmin. 7. Ihana CK hajuvesi, jota haistelin lentokentän taxfreessä jo viime syksynä. Kiva tuoksu, mutta olen aina hidas ostamaan uusia hajuvesiä, koska haluan olla käyttämistäni tuoksuista varma. Ehkä ostan tämän vielä joskus :-D 8. Menomatkalla olimme varanneet myös buffetin ja ruoka kuin jälkiruokakin oli aika suunmukaista, nam!

Kiva hyvinvointiviikonloppu Tallinnassa tuli koeviikon jälkeen todella tarpeeseen. Ehdimme tekemään myös ostoksia kiitettävästi hyvin syömisen ohella. Päällimmäisenä ajatuksena ja tavoitteena oli kuitenkin käydä ottamassa ripset, joihin olin varannutkin ajan jo etukäteen.

Tietävätkö kaikki mikä päivä koittaa huomenna? No ne WANHOJENTANSSIT. Ei hitsi vie, onhan tätä odotettukin. Täytyy ottaa ilo irti ja nauttia koko päivästä Pääsen pitämään myös pienimuotoisen puheen!

2 kommenttia:

 1. Tallinnassa on kyllä kiva käydä aina sillontällön! :') Kiva postaus♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä! Ihanaa vaihtelua käydä reissulla Tallinnassa, kun kaupat ja ravintolat sekä ympäristö kuitenkin ovat erilaisia. Kiitos kivasta kommentista <3

   Poista