torstai 19. helmikuuta 2015

new phone

Collage IMG_0369 Moikka! Tulin esittelemään uuden ostamani puhelimen! Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Samsung Galaxy S3:een. Puhelin oli sopivasti alennuksessa ja kohtuuhintainen. Tilasin netistä myös ihanan Guessin läppäkuoren. Kännykkään ja kuoriin olen tähän mennessä (ja varmasti jatkossakin) todella tyytyväinen! Onko teistä kellään tätä Samsungin yksilöä? Entä mitä pidätte Guessin suojakotelosta? Jos teillä on aikaa sekä jaksamista, niin voisitte myös vinkata kivoista tai hyödyllisistä sovelluksista

4 kommenttia:

 1. Tosi nätit kuoret! Mun ihan ykkössovelluksia on instagram, weheartit ja ask.fm, peleistä suosikit on hayday, tapped out ja uutena suosikkina wordbase joita tulee pelailtua ehkä vähän liiankin paljon... :-D

  http://oonajohannaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona!<3 Instagramia ja weheartitia seurailen kanssa vähän liiankin aktiivisesti... Wordbasea voisin kyllä kokeilla, kun niin moni näkyy siihen koukkuun jääneen. ;)

   Poista
 2. Guessin suojakuori on niin nolo... mä näin samoja myytävän 5€/kpl :D En tykkää merkkikikkailusta muutenkaan, kuori kuin kuori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot eksynyt lukemaan vanhempia postauksia :-) Ja jokaisen oma valintahan se on, että millaiseen panostaa. En lähtisi noloksi luokittelemaan.. Eivätkä nämä olleet edes kovin kalliit ja varmasti kestävämmät kun joku turistirysähely, vaikka sillä nyt sinänsä ei ole väliä. :-)

   Poista