tiistai 6. tammikuuta 2015

year 2014 part 2

ajuly Heinäkuussa koittivat kunnon helleilmat! (ei uskoisi eräästä kuvasta heinäkuun ensimmäiseltä päivältä, jossa mulla on takki!!) Uimassa ja piknikeillä tuli käytyä useasti Kesäaikaan asukuvia tuli otettua useammin. Grilliruoka sekä erilaiset salaatit maistuivat erityisen hyviltä! Ulkona auringossa otetuista kuvista tuli värikkäitä sekä kirkkaita. Kävin myös rippileirillä sekä vietin omia ja kavereiden rippijuhlia. Yksi parhaimmista kuukausista! aaugust Elokuussa lämpimät ilmat jatkuivat ja tuli käytyä muun muassa Porvoossa sekä Jyväskylässä asuntomessuilla. Tein blogiin itsetehdyn myslin ohjeen, (klick). Asuntomessut Jyväskylässä sattuivat todella kuumalle päivälle, mutta asunnoissa oli kiva kierrellä ja katsella erilaisia sisustusratkaisuja! Porvoossa oli ihana kierrellä rantakatua sekä kauniita sisustusputiikkeja & käydä syömässä satamassa. aseptember Syyskuuhun mahtui myös kaikkea kivaa! Kävimme muun muassa ystäviemme kanssa ostoksilla Helsingissä. Samalta reissulta mukaan tarttui uusi talvitakki zarasta sekä ihana Guessin lompakko Kävin kavereiden kanssa kahviloissa viettämässä aikaa. Söin paljon hedelmiä & marjoja sekä join teetä. Teenjuontia innoitti Juvan englantilainen teehuone, josta teimme muutamia teeostoksia. Postauksen teehuoneesta voit käydä lukemassa tästä. Tein myös terveellisemmäksi herkuksi valkosuklaakuorrutettuja omenoita!
aoctober Lokakuussa olin koulun kautta työharjoittelussa Pentikillä! Pidin paikasta kovasti & kesätöitäkin mulle lupailtiin. Blogissa esittelin Helsingin ostoksia. Vietimme ystävien kanssa ihanan brunssin, jonka jälkeen suuntasimme vielä kylpyhuoneeseen rentoutumaan   Vietimme myös kotona Perfect Home kutsuja! Kuvassa näkyvän herkullisen mansikkafruitien ohjeen löydät täältä. anovember Marraskuussakin tuli käytyä Helsingissä jopa yhden hotelliyön verran. Suurin osa ajasta meni leikkausta edeltäviin tutkimuksiin, mutta kerkesimme myös käydä syömässä ja ostoksilla Kävimme myös Ateneumissa! En muista olenko aiemmin siellä käynyt, mutta siellä oli Sibelius-näyttely menossa sekä pidin kovasti myös kokoelmanäyttelystä! Marraskuussa taisimme myös paistaa ensimmäiset joulutortut sekä glögit, nam! adecember
Joulukuu saapui vihdoin ja oli sitä odotettukin! Joulun tunnelma on aina niin erilaisensa Joulukoristeet, musiikki ja ruoka vaikuttavat joka vuosi paremmalta! Kollaasista löytyy myös kuva mekosta ja asusteista, jotka mulla oli päällä aattona. Kynttilöitä poltettiin runsaasti!
Ja näin saatiin vuoden 2014 vuosikatsaus päätökseen! Katsauksen tekeminen ja kuvien läpikäyminen oli todella hauskaa!Nyt ollaan sitten valmiita tähän vuoteen ja uusiin juttuihin. Saa nähdä mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan. Tämä postaus muuten on blogihistoriani kolmessadas!! Mikä teistä oli parasta viime vuodessa?

2 kommenttia:

  1. tosi onnistunu tällänen vuosikooste! :)

    ♥: ausku.blogspot.fi

    VastaaPoista