perjantai 5. syyskuuta 2014

Savonlinna

IMG_9154 IMG_9038 IMG_9134 IMG_8951 IMG_8979 IMG_9044 IMG_9220 IMG_9152 IMG_8929 Hyvää perjantai-iltaa ihanat Viime viikonlopun vietimme tutuillamme Savonlinnassa. Matkalla poikkesimme Juvan tea housessa, joka on Suomen ainoa englantilainen teehuone. Mukaan tarttui muutamia ihania irtoteelaatuja! Voisin tästä tehdä ihan oman postauksensa?
Viikonloppuna kävimme muun muassa katsomassa millainen meininki Savonlinnan keskiaikamarkkinoilla on. Pitkästä aikaa kävimme myös itse Olavinlinnassa opastetulla kierroksella. Ostin valkosuklaakuorrutetun omenan, ei huonompi idea tehdä vaikka kotona, nyt kun on omenakausi meneillään! Kotiin tuotavaksi ostin myös hieman fudgea ;) Hyvässä seurassa valmistimme yhdessä hyvää ruokaa ja istuimme iltaa juustojen sekä muiden herkkujen kera. Kävin myös Kerimäellä katsomassa kavereiden jalkapallopeliä, kun satuin olemaan samoilla suunnilla! Kotiin tullessamme poikkesimme myös Mikkelissä Tertin kartanossa, mikä oli oma 'nähtävyytensä' sekin :) Nyt taidan laittaa gossip girlin pyörimään, viettäkäähän kaikki kiva viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia♥ Ja joo, postaus teeistä (miten se oikein taivutetaan :D) olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 oon itse miettinyt aivan samaa XD sen takia muotoilinkin sen niin kierosti kuin 'teelaatuja'. Mutta joo laitan postausta pian tulemaan (:

   Poista
 2. Vastaukset
  1. hah niinpä oon linnan neito! (or not)

   Poista