perjantai 25. heinäkuuta 2014

Inspiration #5

weheart Omalta osalta tän kesän ulkomaanmatkailut on jo paketissa, mutta ihania kuvia katselemalla voi tunnelmoida eri kohteita! Tykkään myös lukea eri matkakohteista, kulttuureista, nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista :-) Tällä hetkellä vaihtelun vuoksi kaupunkiloma olisi mielenkiintoinen! Ennen ensi kesää en kumminkaan todennäköisesti pääse hirveästi matkustelemaan, jos parin vuoden takainen haaveeni viimeinkin toteutuu (: weheart2 Alkukesästä shortseihin saattoi yhdistää rennon neuleen, mutta helleilmojen saavuttua erilaiset rennot ohutolkaimiset topit, mekot ja playsuitit ovat olleet kovassa käytössä! Kesällä asuissani on voinut nähdä räikeämpiä, kesäisempiä värejä, kuin myös vaaleampia pastellisävyjä! Molemmat pääsevät oikeuksiinsa rusketuksen kanssa ;) Mieleni on myös tehnyt ostaa espadrillot, mutta en ole vielä löytänyt täysin sopivaa mallia! weheart1 Ruokaa, tarviiko tätä enempää kommentoida? :D Grilliherkut, mansikat, nektariinit, kirsikat, mustikat & kaikki muut hedelmät sekä marjat ovat maistuneet varmasti myös monille muille! Erilaiset kevyet salaatit ja keitot ovat myös maistuneet :) Kesän ohjelmistossa olisi myös toteuttaa muutamia uusia kokeiluja ruoan ja herkkujen suhteen. weheart3 TV-sarjojen katselu on kesällä parempien ilmojen saavuttua jäänyt vähän vähemmälle, mutta olen silti inspiroitunut erilaista näyttelijöistä ja julkisuudenhenkilöistä! Kesäisin hiukset saavat ainakin minun puolestani olla vapaana tai rennosti pikakampauksella! Ashley Bensonin ja Jessica Alban laineet ovat jotenkin todella upeat, mutta samalla rennot. Olen ihmetellyt miten ihmeessä tollaiset laineet pitkiin hiuksiin oikeastaan saa aikaan, koska kiharruspuikolla helposti tulee liian kiharat! Voisin tottakai kokeilla kihartaa hiukset suuremmissa osioissa matalammalla lämmöllä ja huolettomammin, olisikohan tästä apua? weheart5 weheart6 Sisustaminen. Vaaleat sävyt jatkaa voittokulkuaan mun silmää miellyttävissä väreissä! Erilaiset vaaleat beiget ja harmaat miellyttävät silmää eniten. Myös valkosiniraidalliset merihenkiset kuosit miellyttävät silmää. Viimeaikoina olen kovasti halunnut tehdä vanhasta uutta, vaikken vielä olekaan päässyt toteutusvaiheeseen. Puiset ja kulutetut yksityiskohdat ovat aivan ihania♥ weheart7 Kotona olen kesälläkin tehnyt silloin tällöin erilaisia jumppia & lihaskuntoa mm. blogilatesin innoittamana! Olen myös lenkkeillyt melko ahkerasti! Syksyllä haluan aloittaa säännöllisen salilla käymisen. Haluaisin vaan jonkun salikaverin, jotta suunnitelmista ja säännöllisyydestä tulisi pidettyä kiinni...

//Täytyy antaa todella suuret kiitokset teille lukijoille ♥ 200:n lukijan verran teitä siellä jo on! Saijiksen blogin kautta moni ihminen löysi tiensä tänne ja olen enemmän kuin iloinen siitä! Palasin keskiviikkona riparilta & mahtava viikko olikin takana :) Tykkäsin riparista tosi paljon ja siitä muistuttamassa ovat monet kuvat ja uudet tuttavuudet! Isosista tuli mulle myös monista tosi tärkeitä ja oonkin heitä nähnyt jo vaikka vasta ripari loppui! Sunnuntaita varten ollaan äitin kanssa leivottu vähän kakkuja & tarjolla on myös ruokana lohta ja perunoita. :-) Seuraava postaus voikin tulla siis omista rippijuhlistani, ellen innostu postaamaan huomenna päivästä Even kanssa, kun suunnataan Kouvolaan. Ylempänä muutamia inspiraatiokollaaseja weheartitin ihmeellisestä maailmasta! Kesäiset ruuat, pastellisävyiset sisustuselementit, mekot, espadrillot, aurinko, rannalla löhöily ja kavereiden kanssa olo tekevät kesästä kesän!

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus idea!❤️ Jos ei haittaa, niin toteutan varmaan samantyyppisen postauksen itekin joku päivä, niin kiva postausidea kun oli? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja eipä se mitään haittaa, tällaisia on muutenkin kiva lukea! <3

   Poista
 2. huutomerkkien ja hymiöiden käyttöä voisit rajoittaa :) Pistävät ikävästi silmään tekstin seasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä totta! Yritän aina tekstiä kirjottaessa sitäkin miettiä...

   Poista
 3. Osaatko neuvoa kuinka toi biisipalkki tehdään? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisuudessaan tällä ohjeella: http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/12/uuden-valkoisen-youtube-palkin-tekeminen.html :-)

   Poista