sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Cherry Blossoms

aCollage Hanami, Helsinki 2014 068 Hanami, Helsinki 2014 112 Hanami, Helsinki 2014 166 Hanami, Helsinki 2014 109 aCollage2 Hanami, Helsinki 2014 016 Viivi pyysi mua sen kanssa täksi päiväksi Helsingin Roihuvuoreen! Tänäänhän tuolla Roihuvuoren Japanilaistyylisessä puutarhassa ja sen ympäristössä vietettiin Hanamia, eli kirsikkapuiden kukkimisjuhlaa :-) Paikan päällä sai ostaa Japanilaista ruokaa ja siellä oli myös erilaisia esityksiä viihdykkeeksi. Ihmisiä oli paikan päällä todella paljon & eihän se ihmekään ole kun niin kaunis ilmakin oli! Seuraavalla kerralla voisi ottaa omat eväät sekä viltin mukaan ja mennä viettämään päivää, niinkuin tosi monet tekivätkin. Kirsikkapuut kukki tosi kauniisti ja napsaistiin muutamia asukuvia ihailun ohessa! En ollut koskaan aiemmin käynyt kyseisessä paikassa, mut olipahan taas yksi hyvä kokemus lisää :) Oliko jotkut teistä myös paikan päällä ihailemassa kirsikankukkia tänään?

2 kommenttia:

  1. Ai se juhla oli nyt! Tiesin kyllä, että joskus mutta en ajatellu näille päiville :p Ihana tunnelma näissä kuvissa! Nuo kirsikkapuut on kyllä niin upeita kukkiessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mut onneks sinne voi taas hakeutua ehkä ensi vuonna! Siellä tosiaan oli paljon ihmisiä, mut silti hyvä meininki :-) Ja oli ne kirsikkapuut kyllä kauniita ♥

      Poista