tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tallinnan ostokset

Tallinna, hiihtoloma 2014 097 Tallinna, hiihtoloma 2014 079 Tallinna, hiihtoloma 2014 118 Tallinna, hiihtoloma 2014 146 Tallinna, hiihtoloma 2014 131 Tiistai-illan kunniaksi tulin postailemaan Tallinnan ostoksia :D Tosiaan siis meillä oli maissa se vajaa neljä tuntia aikaa, joka kyllä riitti ihmeen hyvin. Meillä oli molemmilla oikeestaan tiedossa mitä haetaan/halutaan ostaa, niin ostosten tekeminen oli aika vaivatonta ja kaupoista selviytyi ihan hyvällä nopeudella. Omat ostokset jäi aika kosmetiikkapainotteisiksi, mut se oli oikeestaan tarkotuskin! New Yorkerista mukaan tarttui yksi peruspaita ja ostin myös suklaata ja purkkaa, ettei taas hetkeen lopu :) Vielä kerran pitää todeta, et oli kyllä mahtava reissu♥ Hyvää viikonjatkoa!

16 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia, ja hyvää viikonjatkoa sullekkin!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia! Noi VS:n tuotteet tuoksuu niin taivaalliselta ♥

  VastaaPoista
 3. ääh itekki haluisin päästä laivalle ton vs hyllyn kimppuun ♥
  mut tosi kivoi kuvii sun blogissas (: ja ihanan simppeli banneri! http://riinaswords.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. En tiennyt että VS:n tuotteita tallinnasta? Myytiinkö niitä laivalla vai maissa ja oliko muitakin kuin rasvoja ja hajuvesiä? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivalla myytiin ja ne on just vasta tullu joillekin Tallinnan laivoille! Siellä oli tosi paljo erilaisia hajuvesiä ja rasvoja, mut niitä 'yleensä nähtyjä' bodymistejä' ja rasvoja ei ollu ku yhenlaista, et ne oli erikoisemmissa pulloissa ja vähän kalliimpia :) mut muuten oli ihana se hylly ja kyl siinä riitti ihmisillä ihmeteltävää :D<3 munmielestä siellä ei ollu ainakaan niitä suihkugeelejä, mut tosi kattava valikoima muuten :)

   Poista
 5. hei ihana blogi sulla! ♥ millä laivalla menit tallinnaan, että mistä noita vs:n tuotteita löytys? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Me mentiin Viking XPRS:llä, jossa oli vaan yks hylly noita tuotteita, mut Silja Serenadella on aivan valtavan isot hyllyt erilaisia VS-tuotteita! Viikkarin nettisivuilla on ainakin luettelo mitkä tuotteet heiltä löytyy :-)

   Poista
 6. mistä noi sudit ja flarmar meikit on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecotoolsin buffing brush on viru keskuksen kaubamajasta ja /smudge/eyeliner brush on laivalta! Kaikki Flormarin meikit on viru keskuksen alakerrassa sijaitsevasta halvasta meikkikaupasta nimeltä L'Cosmetics. Sieltä löytää myös esimerkiksi Maybellinea paljon halvemmalla kuin Suomesta :-)

   Poista
 7. Mistö noi purkat on ja paljon makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ostettu varmaan kolmesta eri paikasta :D osa on ainakin terminaalin R-kioskilta ja D-terminaalin läheisestä kaupasta (:

   Poista