keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Year 2013

January Untitled Tammikuuhun mahtui kaikenlaista kivaa. Voitin Lady Gagan Fame- hajuveden muuttolintuja syksyllä blogissa järjestetyssä arvonnassa. 100ml täyttä rakkautta tipahti postiluukusta♥ Otin myös kuvia ulkona, nautin tunnelmasta ja kokosin kynsilakat uudelleen.
February Untitled Helmikuussa ystävänpäivänä oli mun parhaan kaverin, Johannan ja mun iskän synttärit :) Olin myös Tammi- Helmikuun vaihteessa hankkinut uuden puhelimen ja se oli mulla siis käytössä. Sain kummilta kivoja koruja ja luin kirjoja.
March Untitled Maaliskuussa olin Johannan kanssa niiden mökillä hiihtolomalla. Hiihtoa, paras seura, hyvää ruokaa, saunominen ja hyppääminen lumihankeen ja paljon muuta kivaa sisältyi siihen lomaan. Tuli kuvailtua ihan liikaa♥
April Untitled Huhtikuuhun sisältyi paljon. Mun synttärit, täytin neljätoista. Juhlittiin niitä parhaalla kaveriporukalla. Haminassakin tuli käytyä teatterissa ja syömässä, hieman kaupunkia kierrellen. Vietin myös pääsiäistä Savonlinnassa :)
May Untitled Toukokuussa nautittiin lämpenevistä ja tulevista kesäilloista. Sain myös NARSin aurinkopuuteri-poskipuna paletin käyttööni ja rakastuin heti. Oli ihanaa kavereiden kanssa ja jälleen tuli kuvattua paljon ja suunniteltua ensi kesälomaa.
June Untitled Untitled Kesäkuuhun mahtui valtavasti kaikkea. Kesäloma alkoi ihanasti nähden kavereita. Vietin parasta aikaa elämästäni. Koko kesän kohokohta oli parhaan kaverin kanssa ulkomaanreissu Kreetalle, Haniaan. Rannalla oloa, rusketusta, shoppailua ja kuvailua♥ Kesäkuuta ja sen tapahtumia ei voi edes näissä kahdessa kollaasissa kuvailla!
July Untitled Heinäkuussa oli Emman kanssa reissu Porvooseen. Amarillon kesäterassi, porvoon maisemat ja sisustuskaupat, sekä ihana seura. Tuli myös nautittua monista terassipiknikeistä ja käytyä alennusmyynneissä.
August Untitled Elokuuhun sisältyi kaikkea, mihin tilaisuus tarjoutuu harvoin. Otin tilaisuudesta kiinni ja lähdettiin kummien ja serkkujen kanssa Itämerelle Kallbådan majakalle. Ne pari yötä olivat aivan mahtavat ja niin erilaiset, ettei niitä voi unohtaa koskaan. Sain kummilta muistona matkasta Guessin helyn. Johannan mökillä vietettiin kesää uiden, lenkkeillen ja rentoutuen! Kutsuin myös kavereita koolle juuri ennen kesäloman loppumista ja juhlittiin kesää syöden herkkuja, hullutellen ja kuvaillen :)
September Untitled Syyskussa tuli nähtyä Lottaa, nautittua syksystä, pimenevistä illoista kynttilöiden loisteessa ja ostettua uudet talvivaatteet.
October Untitled Lokakuussa koitti syysloma, jossa mentiin Lotan ja mun äidin kanssa Tallinnaan. Oli mahtavat ne pari päivää syöden hyvin, tehden ostoksia ja tallennettua muistoja muistikortille. Tuli myös Suomessa kuvailtua lisää syksyn tunnelmaa.
November Untitled Vähän sekava kuukausi oli Marraskuu, mutta tuli tallennettua ihan kivoja kuvia silloinkin kameraan. Pakkanen kiristyi välillä ja talvitakit oli käytössä ja kynttilät oli kovassa käytössä.
December Untitled Joulukuussa nautittiin joulun tunnelmasta. Kuuden viikon karkkilakkoni loppui joulukalenterin luukun avatessa! Tuli koristeltua kuusi, leivottua pipareita, ostettua lahjoja, saatua niitä ja mm. käytyä jouluisessa Porvoossa. Joulukuuhun mahtui myös paljon muuta :)
// Tähän on hyvä lopettaa vuosi 2013 ja suunnata katseet kohti tulevaa vuotta. Vuosi 2013 oli aivan mahtava ja haluan kiittää siitä kaikkia, jotka olivat omassani mukana♥ Uudet asiat ovat koettavana tänä vuonna ja katsotaan mihin päädytään ;) Oikein hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti ruudun toiselle puolelle, palaillaan!

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja upeita kuvia! :o Banneria voisi vähän suurentaa ja ottaa harmaan taustan pois:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tavotteena muokata koko ulkoasu uudestaan, huomasin muutenki vasta blogissa ton pirullisen harmaan taustan :(

   Poista
 2. tosi hienoja kuvia ja kirjotit mukavasti! kivasti teit tän postauksen :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia :) Bannerin tausta voisi olla valkoinen

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ulkoasu ja ihana postaus!:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi kiharat, mitkä sulla on tossa lokakuun kuvakollaasissa :) . anniina ;)

  VastaaPoista
 6. Onko toi Gagan hajuvesi hyvä? Olen harkinnut sen ostoa mutta en ole jaksanut käydä testaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainaki tykkäilen ihan kauheesti<3 Olisin ehkä ostanut ton tosiaan muutenkin, mutta arpaonni suosi sitten kummasti :) Se on vähän sellanen hajuvesi, et se varmaan jakaa kyllä mielipiteitä, mut ite se on mun makuun ihan kivan tuoksunen!

   Poista