keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kanaa Chow mein

Heippa ja anteeks toosi paljon tästä hirveestä postaustauosta ! Ei oo kamerassa vieläkään paljoa kuvia, mutta näillä mennään. Sain Johannalta sillon joskus huhtikuussa synttärilahjaks ihanan wokkikirjan, mutta en oo siitä paljoa toteuttanu. Nyt otin itteäni niskasta kiinni ja tutustuin sen kirjan ohjeisiin paremmin. oikeastaan jo viime viikolla, tein tänään taivaallisen ihanaa wokkia : Kanaa chow mein♥ Alan heti toteuttaa tosta kirjasta kaikenlaisia ohjeita, joista voin laittaa ohjeita jatkossakin, jos kiinnostusta riittää? voisin muutenkin välillä jakaa täällä kaikkia hyviä ohjeita ?
Parit muutkin kuvat lähimaastosta, mm. neule jonka äiti anto mulle. se oli käyttäny sitä ehkä kerran ku totes pesun jälkeen, että se kutistu jotenkin lyhyemmäks. Ilomielin otin kyllä vastaan. Toi kuva ei oikeen tee sille oikeutta, mutta lupaan laittaa parempaa kuvaa se päällä ! Toi natural code juttu on aika epämääränen. Mun toinen putsari on aika lopussa, joten toin ton täyden iskältä tänne ja jätin sen tyhjemmän putsarin sinne. On mulla kyllä se Nivean toinenkin putsari samanlainen varastossa. Ihanaa joulukuuhun on enää puol kuukautta! en kestä oon niin jouluaddikti ku voi vaan olla :) jouluvaloja on jo parina päivänä ollu, niinku tosta yhestä kuvasta esim huomaa. Menkääpäs muuten vastailemaan lisää tonne ihan alas siihen kyselyyn :)
097 kirjasta napsastu kuva, alempana kuvat siitä, millasta mun tekemästä tuli. Nannaa♥ 098 087 099 Joitakin aineita ei just kaupasta ollut saatavilla, eli korvasin ne jollain muulla tai jätin kokonaan pois. Ja mitään mirin-viiniä ei olis kannattanutkaan ostaa. Kanassa käytin ihan Kariniemen kanasuikaleita :) Kysykää jos joku jäi epäselväksi. 093 077 Voi ihanuus, huomasin vasta nyt, että toi valkki näkyy tuolta alta, ihs.. :D
en siis oo mikään hyvä tekemään nutturoita; valkilla tai ilman.
Haastavaksi sen tekee pitkät hiukset, jotka ei pysy muodossa (paitsi kiharat) edes miljoonalla pinnillä. 113 086

2 kommenttia: