lauantai 4. elokuuta 2018

KESÄPÄIVÄ HANGOSSA

084 2 150 2 117 2 067 2 080 2 103 2 105 2 138 2 154 2 Pitsihuviloita, hiekkarantaa, porottava aurinko, meren tuoksu - Hanko <3 Reilu viikko sitten tankkasimme parhaan ystäväni kanssa tankin täyteen ja lähdimme aamuiseltaan ajelemaan kohti Hankoa, Suomen eteläisintä kaupunkia! Kesän roadtrip -kohteista Hanko oli ykkössijalla ja onneksi pääsimme toteuttamaan reissun yhdessä! 

Olimme hieman suunnitelleet mitä haluaisimme Hangossa tehdä, mutta loppujenlopuksi mentiin aika fiilispohjalta. Tutkiskelimme ihania pikkukujia ja niiden varsilla sijaitsevia pitsihuviloja ja villoja. Kävimme lounaalla Hangon skifferissä nauttimassa herkulliset liuskat, jonka jälkeen vierailimme muun muassa näköalavesitornissa, muutamissa liikkeissä ja satamassa. Päivä oli todella kuuma ja koko ajan oli kova juomisen tarve. Vitsailimmekin, että kaikki rahat menevät nesteytykseen. Onneksi meillä oli mukana uintikamat ja pyyhkeet ja lohduttauduimmekin ajatuksella, että pääsemme mereen virkistymään. 

Tosiasiassa emme viitsineet runsaan sinilevän vuoksi mennä uimaan, vaan tyydyimme ihmettelemään, miten monet lapsiperheet kuitenkin olivat samassa vedessä uimassa huolettomasti. Osa tosin tähyili vettä epäillen ja tyytyi samaan ratkaisuun kuin mekin. Onneksi löysimme rannalta kuitenkin puun katveesta varjopaikan, jonka turvin pääsimme vähän viilentymään! Ennen kuin lähdimme ajelemaan kotia kohti illalla, nautiskelimme itäsataman liepeillä olevasta frozen yoghurt (jäägurtti) -mestasta viilentävän herkulliset annokset. Päivä oli kerrassaan ihana ja totesimme molemmat, että kesäreissun Hankoon voisi ottaa jokakesäiseksi perinteeksi!

3 kommenttia:

  1. Samanlainen Hanko-visiitti on täälläkin takana! On se kyllä ihastuttava paikka ja mikä ihanampi kuin nauttia siitä hyvällä säällä. Tää onkin ollut upea kesä! Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista