tiistai 14. kesäkuuta 2016

OUTFIT @LAHTI

029 033 031 026 010 030 Mitä tykkäätte simppelistä asusta? Yksinkertaisuus, vaaleat sävyt ja kevyet tekstiilit (varsinkin kesäisin) ovat erityisesti mun mieleen Kuvissa näkyy uusi, Riikasta ostettu laukku, joka vilahti edellisessä postauksessa!

4 kommenttia:

 1. Tosi nätti asu! Etenkin noi housut on ihan superkivat:)

  https://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin, vaikka tosi simppeli! kiitos sulle, Elli <3

   Poista
 2. Hei Annika!
  Kyselit mielipiteitä blogisi sisällöstä, kehittämistoiveista ja sen kommentoinnista. Mathilda-täti ei ole hirveän aktiivisesti seurannut eri blogeja, mutta tätä sinun blogiasi tulee kyllä seuratuksi silloin tällöin. Varmaankin kysyt, että miksi seuraan juuri sinun blogiasi? Seuraan tätä siksi, että minun mielestäni kaikki se mitä olet siihen tallettanut, on huolellisesti ja hyvin taiteellisesti tehty. Sinulla näyttää olevan sommitteluaitoa sekä persioonallista tyyliä laatia postauksia, joita katselee ja lueskelee mielellään. Niissä ei ole hiventäkään huolimattomuutta tai hutiloitua leimaa. Se kertoo vain täsmällisyydestäsi, sommittelukyvystäsi ja tyylitajustasi.
  Onnittelut sinulle taidoistasi.
  Kun kokoat blogiasi tulevaisuudessa, Mathilda-täti suosittelee, että pidät aina mielessäsi edelleen omat kiinnostuksesi kohteet, sillä oikeastaan sinä laadit siinä samalla oman elämäsi kertomusta. Siitä voivat sitten lisäksesi nauttia kaikki blogiasi seuraavat. Sinulle itsellesi blogisi merkitsee myös historiaa, jota voit seurata vielä vuosien jopa vuosikymmenten jälkeen aikuisena.
  Varmasti saamasi kommentit ovat hauskaa luettavaa, Ne myös kannustavat sinua yhä vain parempaan tulokseen. Mathilda-täti antaa myös tässä asiassa hyvän neuvon. Kun bloggailet tapahtumia omasta elämästäsi ajattele vain sitä mitä kirjoittelet. Älä tähtää kirjoittaessasi ollenkaan kommenttien kalastukseen, vaan kirjoita omaksi iloksesi ja niiden lukijoiden iloksi jotka tekstiäsi lukevat ja kuvia ihailevat.
  Pelkkien kuvien julkaiseminen ei ole Mathilda-tädin mielestä kaikkein paras ratkaisu. Kuvia täydentävät laatimasi pienet tarinat ovat tärkeä lisä. Niistä selviävät kokemuksesi kuvien sisällöstä sekä elämykset kuvissa näkyvistä paikoista, vaatteistasi, koruistasi, mielipiteistäsi, matkoistasi, toiveistasi, ruokaresepteistä ja tapahtumista, joissa olet saanut olla mukana.
  Tekstisi ovat olleet blogisi suola. Ne ovat niitä, jotka myös antavat lukijalle pontta ryhtyä esityksiäsi kommentoimaan. Jatka vain nykyisellä formaatilla.
  Julkaise blogissasi kuvia ja pohdiskele teksteissäsi sinulle tärkeitä elämääsi liittyviä ajankohtaisia ajatuksia. Sellaisesta me lukijat pidämme, vaikka emme ehdikään aina kommentoimaan.
  Tätä mieltä on Mathilda-täti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hei taas, ihana kuulla sinusta! Toistan tämän joka kerta, mutta ai että, kuinka ilahdunkaan kommenteistasi :) Sanoissasi piilee jälleen suuri viisaus ja kiitos kaikesta tsempistä sekä kannustuksesta, jota olen sinulta saanut matkan varrella! Ja tottakai ne mun omat ajatukseni ja kiinnostuksenkohteeni nyt ja aina tulevat siivittämään blogini sisältöä. Onhan tämä blogi itseänikin varten, harrastus, ajanviete, rentoutumistapa. Näin tuon parhaiten itseäni esille.

   Kiitos kauniista sanoistasi, tästä on hyvä jatkaa <3

   Poista