sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

@HELSINKI

IMG_3832 IMG_3828 IMG_3880 kollaasi 1. Aamulla snäppi kontakteille ihan vaan ilmoittaakseni, että mihin sitä ollaan menossa... 2. Perspektiiviä Helsingissä. 3. Kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä Tommy Hilfigerin liikkeessä. Eräs todella kaunis valkoinen pellavapaita jäi mieleen kummittelemaan. 4. Magnum pleasure storessa jätskeillä, nam! Omaan jätskiin valitsin valkosuklaakuorrutteen ja päällisiksi oreota, kuivattuja mansikoita ja minivaahtokarkkeja. Bongaatteko mun jätskin? IMG_3826 Nämä söpöt Riviera Maisonin lautasliinat olisivat sopineet edellisen päivän tapasillalliselle! IMG_3883 kollaasi2 1. Jonottamassa Vapianolle! Siinä välissä kerettiin jo tsekkailla listasta, että mitä syötäisiin... 2. Hiustyyli sai muutoksen kun päätin heittää aukinaiset hiukset lettiponnarille! 3. Lushissa ensimmäistä kertaa haistelemassa ja hipelöimässä tuotteita. Tällä kertaa mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan. 4. ...ja päädyttiin molemmat caprese salaattiin kanalla. IMG_3890 Mukavaa sunnuntaita!  Eilen me lähdettiin Josefinan kanssa junalla Helsinkiin. Kuinkakohan moni ajattelee nyt, että tarkoituksena meillä oli mennä 1D keikalle tai prideen? Noh, ei kyllä menty Helsinkiin kummankaan takia. Vasta lippujen varaamisen jälkeen tajusin, että kaikki nuo sattuvat samalle päivälle. Päivä Helsingissä kuitenkin oli todella kiva. Suunnitelmissa oli käydä syömässä jossakin molemmille uudessa paikassa, mutta päädyttiin tuttuun ja turvalliseen vapianoon, jossa Josefina tosin ei ollut käynyt aiemmin. Helsingin suunnilla ollessamme oli tietysti myös pakko käydä Magnumin pleasure storessa syömässä jätskit, kun niitä on instagramissa ja blogeissa niin kovin hehkutettu... Ja olihan se hyvää.   Lähes kaikkialla oli alennuksia ja mieleni teki ostaa kaikkia ihania vaatekappaleita esim. Stockmannin alessa oli aika kivannäköisiä Hilfigerin ykilöitä... Pidin kuitenkin pintani ja säästin rahat Maltalle. Ajattelin, että voisin katsoa sieltä syksyisempiä vaatteita. Sieltäkin löytyy joitakin merkkiliikkeitä. Kuka tietää jos ne vaikka olisivat hieman edullisempia siellä.
Helsinkiin lähtöä edeltävänä iltana kävimme saunassa ja kuorimme vartalot kookosöljy-sokeri systeemillä kynttilänvalossa. Söimme myös oikein maukkaita tapaksia, ihanaa! Niistä kuvia hieman myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Minkä hintasta toi jätski oli :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5€ ! Siihen siis sisältyy jäätelö, joka kastetaan haluamassasi suklaassa ja jonka päälle ripotellaan kolme sun valitsemaa täytettä. Täytteitä oli kyllä joka lähtöön. <3 Kannattaa käydä suunnittelemassa omanlainen jäätelö, jos suunnilla liikkuu. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia nämä, tosi raikkaita ja oot niin kaunis :) <3

  VastaaPoista