sunnuntai 14. toukokuuta 2017

OMIEN UNELMIEN TAVOITTELU

Yhteistyö: Health Lab
066 2 Meillä kaikilla on unelmia, suuria tai pieniä. Tavoitteletko sinä unelmiasi määrätietoisesti tai tiedätkö, miten voit saavuttaa omat unelmasi? Kaupallisessa yhteistyössä Health Labin kanssa, pääsin BID:ssa tekemään oman unelmakarttani herkullisen juoman ääressä. Neljästä eri kategoriasta (balance, power, vitality ja superb) itselleni valitsin balancen. Teeman ympärille pääsimme kokoamaan oman unelmakarttamme.

Tasapaino on sellainen tila, jota me kaikki varmasti kaipaamme elämässämme. Stressaavan koulun ja työn keskellä kaipaa sellaista rauhaa ja rentoutumista. Rentoutua sai myös Health labin pisteellä, kun syventyi oman unelmakarttansa laatimiseen. Minulle tasapaino on sitä, että tiedän, mitä elämältä haluan ja sitä, että osaan tunnistaa, mistä unelmoin ja miten voin toteuttaa unelmiani realistisesti. Siksi Health Labin juomista eniten omalta tuntui Balance ja pääsinkin juoman värin mukaisesti laatimaan oranssin unelmakartan.
072 Balance -juomassa yhdistyy vitaminoitu appelsiini ja passionhedelmä muodostaen raikastavan makukokemuksen! Juoma sopii myös painonhallintaan ja edistää muun muassa aineenvaihduntaa. Juomissa yleisesti parasta on mielestäni se, etteivät ne ole hiilihapollisia, koska en suosi hiilihapollisia juomia kovinkaan paljoa! Maku sen sijaan näissä juomissa on erinomainen. Minulla ei ole oikeastaan muutenkaan tapana juoda mehuja tai limsoja. Kuitenkin nämä Health Labin Vitamin Water -juomat sopivat mielestäni esimerkiksi herkutteluun! 060 2 Lähivuosien suurimpina tavoitteinani on lukion päättäminen ja jatko-opiskelu mahdollisesti ulkomailla. Ajatus ulkomailla opiskelemisesta on melko pelottavakin, mutta siitä olen unelmoinut ja unelmoin edelleen! Uskon, että kaikki on sisun ja työn kautta mahdollista ja omia unelmia minä lähestyn siten, että teen töitä haluamieni asioiden eteen. Unelmakartassani tasapaino näkyy siinä, että haluan, että elämä on ehyt ja monipuolinen kokonaisuus asioita, joista nautin 069 Muita Health Labin herkullisia juomia:

Vitality - mustikka, granaattiomena ja gojimarja
Power - greippi ja sitruunaruoho 
Superb - muun muassa granaattiomenaa, valkoista teetä ja chian siemeniä

Otatko askeleen kohti unelmiasi jo heti ensi viikolla? Millaisia unelmia sinulla on?

2 kommenttia:

  1. Noi juomat on ihan lemppareita! Mä välttelen kans aika paljon hiilihapollisia juomia ja näiden maku on ihanan taikas ja kevyt.:) ulkomailla opiskelu/asuminen on mulla myös yhtenä haaveen ja saa nähdä toteutuuko se jo ensi syksynä:) Ulkomaille muutto on varmasti jännittävää, mutta samalla myös avartava kokemus!

    https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  2. Me ollaan monenkin asian suhteen samoilla linjoilla! <3 Onpa mielenkiintoista kuulla, että säkin olet kiinnostunut ulkomailla opiskelemisesta ja asumisesta, aiheesta olisi kiva puhua lisääkin. :) Tämän yhteistyön myötä todella heräsin pohtimaan niitä omia unelmia, joista on todella tärkeä pitää kiinni!

    VastaaPoista