maanantai 17. huhtikuuta 2017

KOREALAISTA KOSMETIIKKAA SUOMESTA

Yhteistyö: bearel.fi  068 Oletteko kuulleet suomalaisesta kauneuden verkkokaupasta nimeltä Bearel? Minulle kyseinen kosmetiikan verkkokauppa oli vielä hetki sitten melko tuntematon, mutta yhteistyön tiimoilta pääsin onneksi tutustumaan kyseiseen kauneuden verkkokauppaan! Idea Bearelista sai alkunsa, kun siskokset Janika ja Nina tutustuivat ja ihastuivat korealaiseen kauneudenhoitokulttuuriin. Innoittavana tekijänä oli puute Suomessa saatavilla olevista tuotelajitelmista. Ajatuksena oli, että olisi hienoa tuoda Suomen markkinoille uusia maailmalla myytäviä lifestyle -tuotteita! Bearelin tuotteet ovat mielestäni hyvinkin edullisia ja hinta-laatusuhde on ennen kaikkea kohdillaan!

Bearelin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat supersöpöt Tonymolyn kangasnaamiot, joita minäkin sain testiin. Kangasnaamiot ovat mielestäni hyvä vaihtoehto purkkinaamioille, koska esimerkiksi savinaamiot ovat mielestäni sotkevia. Näin kyseisiä kangasnaamioita Tukholman Sephorassa, mutta ne olivat siellä paljon kalliimpia, joten suomalainen nettikauppa on halvempi ja parempi vaihtoehto tuotteen hankkimiseksi. Jonkun korvaan 20-30 minuutin vaikutusaika saattaa kuulostaa pitkältä, mutta minulle se passaa, koska unohdun lähes aina naamioiden kanssa yliajaksi tekemään muita juttuja.

I’M REAL AVOCADO MASK SHEET – NUTRITION

I’M REAL SEAWEED MASK SHEET – PURIFYING

I’M REAL LEMON MASK SHEET – BRIGHTENING

Kaikkia yllä kokeilemiani kangasnaamioita yhdistää niiden jättämä virkistävä ja raikas tunne. Iho jää myös pehmeäksi, kimmoisaksi ja ravitun tuntuiseksi. Plussaa supersöpöistä pakkauksista
098 PETITE BUNNY GLOSS BAR

Kuten jo edellä totesinkin, niin Tonymolyn pakkaussuunnittelu on mielestäni todella onnistunut! Supersöpöt pakkaukset houkuttelevat testaamaan tuotetta ja tämä sävytetty huulihoitokaan ei ole poikkeus. Kun olen levittänyt Petite bunny -huulihoitoa huulilleni, minulta on kysytty, että onko minulla huulipunaa! Tuote on siis pigmenttinen, mutta ei kuitenkaan liiassa määrin. Plussa ihanasta tuoksusta ja siitä, että tuote oikeasti kosteuttaa ja hoitaa huulia. Saatavilla useissa eri sävyissä 
053 TONYMOLY PANDA’S DREAM WHITE HAND CREAM

Yksi paksuimmista kokeilemistani käsirasvoista! Tämä on sitä, mitä kuivuutta huutavat kädet kaipaavat ja tarvitsevat. Tuotteessa on raikas ja neutraali tuoksu, joten tämä sopii myös heille, jotka vierastavat vahvoja tuoksuja. Paksusta koostumuksesta huolimatta käsirasva imeytyy nopeasti

TONYMOLY MAGIC FOOD BANANA HAND MILK

Tämän tuotteen testaamista hieman vierastin, koska en yleisesti pidä banaanin tuoksusta kosmetiikassa. Mielikuva tuoksusta oli jotenkin epämiellyttävä. Tuotteessa haju oli aluksi melko vahva, mutta häipyi iholla! Mielestäni tässä käsirasvassa on yhtä paksu koostumus kuin edellä esittelemässäni, mutta näistä kahdesta lempparikseni karsiutui Panda's dream.

TONY MOLY TOMATOX MAGIC MASSAGE PACK

Mielestäni parasta TonyMolyn tuotteiden testaamisessa oli se, että jokainen tuote paljastui erilaiseksi. Mitä voisi odottaa kasvonaamiolta, joka on nimetty kyseisellä tavalla? Tuotteen pääraaka-aineena todellakin on tomaatti, mutta naamio on valkoinen, eikä tuoksu tomaatilta. Tämä selviytyi myös lempparilistani kärkipäähän, koska kasvonaamiohulluna tästäkin naamiosta löytyi erilaisia ominaisuuksia muihin verrattuna; ihohuokosten puhdistaminen ja kasvojen kirkastaminen vain muutama mainitakseni.

HOLIKA HOLIKA ALOE 99% SOOTHING GEL

Kaikki me haluamme tuotteita, joita on helppo käyttää ja vieläpä mahdollisimman monipuolisesti. Holika Holikan aloegeeli tarjoaa ratkaisun ongelmaan: tuotetta voi käyttää niin vartalolle, kasvoille, kuin hiuksillekin! Aloen sisältämät ainesosat hellivät ja rauhoittavat ihoa kosteuttaen ja ihoärsytystä ehkäisten
033

Hedelmähapot ovat olleet viimeaikoina suurta huutoa, mitä kuoriviin tuotteisiin tulee. Myös Mizonin kuoriva geelivoide on rakeeton ja perustuu hedelmähappojen toimintaan. Happo saattaa kuulostaa epäilyttävältä, mutta tuote on oikea unelma! Tuote hierotaan puhdistetuille kasvoille ja se poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. On oikeastaan aika hassua, että kuolleen ihosolukon todella huomaa irtoavan ja lopputuloksena on raikas ja kirkas iho


Olen vannoutunut puhdistusmaitojen käyttäjä, mutta silläkin menetelmällä kasvoille voi jäädä meikinjäämiä. Tästä syystä tykästyin puhdistusvaahtoon, koska aloin käyttää sitä viimeistelemään kasvojenpuhdistusrutiinini! Alhaisen pH:n tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle ja auttaa pitämään kasvojen ihon terveenä.


Saman sarjan puhdistusöljy sopii tämäkin kaikille ihotyypeille. Itse pidän öljypohjaisista tuotteista, koska ne puhdistavat talia poistamatta ihon luonnollista öljyisyyttä. Bearel suosittelee kaksoispuhdistusta: öljypuhdistuksen jälkeen pestään kasvot pH Balancing Cleansing Foam -puhdistusvaahdolla (ylempänä).

Bearel on turvallisia ja huolella valittuja tuotteita. Jokaiseen tilaukseen saa mukaan näytteitä  Tsekkaa bearelin instagram @bearelcom !

Millainen kuva teille syntyi bearelista? Onko kyseinen verkkokauppa tuttu tai ovatko esittelemäni tuotteet tuttuja? Jos ei, niin voisitteko kuvitella kokeilevanne näitä tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti