sunnuntai 26. helmikuuta 2017

WANHOJEN GLAMOURIA #1

DSC_0510 DSC_0336 DSC_0831 DSC_0898 (1) DSC_0004 DSC_0090 167 DSC_0559 212 131 (2) DSC_0016.NEF 140 DSC_0135.NEF DSC_0030 (2) Näiden kuvien jatkuva katselu ja muokkaaminen on vähintäänkin saanut todella leveän hymyn huulilleni. Wanhojentanssipäiväni oli ikimuistoinen kaikkine kuvineen, loistoineen ja iloneen! En vaihtaisi sekuntiakaan En osannut edes välttämättä jännittää päivää kovinkaan paljon, mikä on ihmeellistä. Yhteensä saimme tanssia viisi kertaa, välillä isommalle ja välillä hieman pienemmälle yleisölle pikkuryhmissä. Jalat olivat päivän päätteeksi aivan hajalla ja varvasvaurioiltakaan en täysin välttynyt :-D Positiivista kuitenkin on se, ettei mekko revennyt. Oli ihanaa olla ihmisten ihailtavana ja kehua toinen toisiamme. Kaikki olivat niin kauniina ja komeina Nämä hetket haluan muistaa aina. Iän karttuessa niitä täydellisiä hetkiä kertyy aina enemmän, mutta tämä oli taas yksi uusi muisto niihin parhaisiin hetkiin. Kiitos kuvista muun muassa Lotta ja Noora sekä iso kiitos hiusteni laittajalle Eevastiinalle tukkani laittamisesta ja korjaamisesta myös tanssien välissä. Hiukseni ottivat erään tanssin aikana hieman mekkoni kanssa yhteen, mutta siitäkin selvittiin.

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja ihanan värinen mekko sulla ja sun kavereilla ♥ Oisin halunnut itekkin tanssia wanhat, mutta opiskelen liiketaloutta minkä takia se ei ollut mahdollista vuosi sitten, onneks valmistujaisiin voi laittaa sit kivan mekon ja kampauksen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora <3 Ja nimenomaan niitä juhlia tulee kyllä! Kiitos kommentista :-)

   Poista
 2. Vitsit kun näytät kauniilta! Aivan ihana mekko ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä ja ihanasta kommentista, Satu <3 Tuo mekko oli mielestäni kyllä nappivalinta, juuri mun tyylinen :)

   Poista