keskiviikko 18. tammikuuta 2017

RIPSIENPIDENNYKSET TALLINNASSA?

32265641886_92bbf81b99_o Vanhojentanssit lähenevät kovaa vauhtia (alle kuukausi tansseihin) ja sen myötä on tietysti tullut suunniteltua monenmoista asiaa Olin pidemmän aikaa pohtinut ottavani ennen tansseja ripsienpidennykset. Ajatukseni kuitenkin jojoilivat aikalailla ja välillä myös ajattelin laittavani vain tekoripset. Suomen hinnat kosmetologipalveluissa ovat mun mieleeni jokseenkin kalliita, joka myös vaikutti pohdintoihini. Me kuitenkin varattiin äskettäin matka Tallinnaan ja aloinkin sitten virittelemään ajatusta, että ottaisinko ripset siellä. 32265628356_7912bced0d_o Keskustelupalstoilta löytyi monenlaisia kokemuksia, myös niitä hurjia tarinoita, että ripset irtosivat heti. Olen nyt laajasti tutkinut Tallinnan kauneushoitoloiden ja ripsienpidennysten hintatasoja. Halvimmat ripset bongasin alle 40 eurolla, mutta en usko, että työn laatuun on tuolla hinnalla luottamista. Päädyin siis suosiolla sivuuttamaan kaikista halvimmat vaihtoehdot ja löysin muutamia kivan oloisia paikkoja, osa myös aivan keskustan läheisyydessä. Olen ollut sähköpostiyhteydessä erään kauneushoitolan kanssa ja taidanpa varata heiltä ripsiajan! Ajankohta sattuu juuri sopivasti viikkoa ennen vanhojentansseja, jolloin on kiva saada ripset kondikseen. Olemme Tallinnassa yhden yön, joten sinä aikana toivottavasti teemme myös ostoksia ja nautimme ravintolaruoasta.

Onko joku teistä ottanut ripsienpidennykset Tallinnassa?

2 kommenttia:

  1. Hei, otin ekat ripseni juuri Tallinnassa..aikaa on monta vuotta(4-5?)ja maksoi alennuksessa alle 30€! Harmittaa kun en yhtään muista paikan nimeä!Lähellä keskustaa kuitenkin oli. Ripsistä tuli hyvät ja pysyivät iha normisti. Tämä ei paljon auta sinua,kun en muista paikkaa, mutta että halvallakin voi saada hyvät..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia <3 Kyllä varmasti halvallakin voi saada hyvät ja uskon muutenkin, että niitä on hyviä kokemuksia on enemmän kuin huonoja! Varasinkin juuri äsken erääseen kauneushoitolaan ajan volyymiripsiin :) Toivottavasti myös mulle saadaan kivat ripset Tallinnassa!

      Poista