sunnuntai 18. syyskuuta 2016

MITÄ MULLE KUULUU?

pixlr 1. Lähdettiin äipän kanssa aikaisella onnibussilla Helsinkiä kohti. Tarkoituksena meillä oli etsiä mulle vanhojentanssimekko, ja me onnistuttiin! Ensin kuitenkin käytiin testailemassa Kiilan aamiainen, jonka jälkeen jaksoi käppäillä ympäri kaupunkia 2. Meidän ykkösprioriteettina oli katsella niitä vanhojentanssimekkoja, mutta ehdittiin käymään myös muissa kaupoissa, kuten zarassa, dinskossa ja stockan herkussa! 3. Ihania ruusuja  4. Robert's coffeessa "kahvilla". Tuo chai latte vaan on niin parasta, oletteko maistaneet? pixlr_20160918124124984 1. Eräänä viikonloppuna kotona itsetehtyä sushia pitkästä aikaa. 2&3. Syksyn värejä vaatteissa! 4. Testissä falafel-pitaleipä - H Y V Ä Ä pixlr_20160918162341731 1. Syksyn myötä alkoi jälleen jooga, jota olin kesän aikana ehtinyt jo kaivatakin... 2. Teekausikin on virallisesti avattu. Maistelin saksan tuliaisina saatua teetä ja mielessäni vilisi jo ajatuksia reilu kuukauden päästä koittavasta saksan reissusta 3. Naminami pannacottaa mansikkakastikkeen kanssa  4. Eräänä päivänä lastenhoitajaksi menossa!
pixlr_20160918123414629 1. Selfietä eräältä aamulta! Tämän kuvan päivittelin eilen jopa instaan asti, @annikasusannaz. 2. Pitkästä aikaa leffassa. Käytiin katsomassa suomalainen Bodom! 3. Puolukkasmoothie. Värin puolesta ihan kaunista, mutta aika kitkerää.. 4. Ja koulujuttuakin vähäsen. Onneksi kaikki suuremmat työt ovat nyt pois alta ennen koeviikkoa :-) Täytyy kyllä jälleen kerran ihmetellä, että miten ihmeessä syyskuu on hujahtanut näin nopeasti??

Pitkästä aikaa kuulumisia näin puhelinkuvien kera! Viimeaikoina oon kokenut hieman jopa ärsyyntymistä siitä, ettei koulupäivisin kuvien nappaamien ole niin simppeliä ja uusien postausideoiden suunnittelukin jää hieman taka-alalle. Syksy kuitenkin on sellainen vuodenaika, mistä aina inspiroidun. Ulkona on jo selvästi nähtävissä ruskaa ja muutenkin on kaunista. Olen nauttinut kirpeistä illoista lenkkien merkeissä. Välillä on ollut stressiä muun muassa ensi viikolla alkavasta koeviikosta, mutta elämään on mahtunut myös ihania asioita, jotka ovat tätä stressiä poistaneet Mainitsinkin hieman ylempänä, että Helsingin reissulta mukaan tarttui vanhojentanssimekko melko kivuttoman etsinnän jälkeen, en voisi olla tyytyväisempi! Syksyvärinä löydän burgundyn aina uudelleen. Tänäkin syksynä viininpunaista on löytynyt jo paidasta sekä huivista. Oi kuinka haluaisinkaan laittaa koko vaatekaapin uuteen uskoon, heh...

Mutta hei, mitä teille kuuluu? Kertokaa omia fiiliksiä syksystä tai ihan mistä vaan!

2 kommenttia:

 1. Hei Annika!

  Kyselit meiltä seuraajiltasi mitä meille mahtaa kuulua ja toivoit meidän kertovan syysfiiliksistämme tai sitten ihan mistä vaan. Ensiksi on sanottava, että sinun blogisi vain kehittyy yhä monipuolisemmaksi ja laadukkaammaksi. Vanhaa kansanviisautta siteeratakseni blogisi ”parantaa kuin sika juoksuaan”. Viimeisimmät elo-syyskuun postauksesi antavat hyvin ajankohtaisen kuvan siitä, mitä kaikkea lukioikäisen nuoren maailma nykyisin sisältää ja mistä muodostuvat hänen päiviensä kohokohdat ja joskus pienet murheetkin.

  Vesi kielellä ihailin sinun omenapaistoksiasi eikä Helsingin matkasi tunnelmia olisi voinut elävämmin kuvailla. Myös lippalakkisi sopii sinulle ”kuin nenä päähän”. Olen varma, että blogisi on ystävillesi hyvin mieluinen elämysten kohde.

  Mathilda-täti kuuluu kanssasi syysihmisiin ja onkin viettänyt tätä syksyä naapurimaassamme Ruotsissa Skandien vuorijonon ruskan värjäämissä maisemissa ”fiilistellen”. Ruskan väreissä loistava luonto on suorastaan mykistävä ja voimaa antava ympäristö. Siellä ihminen tuntee oman pienuutensa mutta myös sen, kuinka ajatukset saavat vaeltaa omia rauhallisia teitään ja uudistua sekä puhdistua kaikesta tarpeettomasta.

  Mathilda-täti toivottaa sinulle menestystä lukio-opinnoissasi, jotka alkavatkin olla jo kohta puolessa välissä.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ensiksikin ihana kuulla, että myös sinulle kuuluu hyvää :) Sinun kommenttisi piristi taas päivääni. Sanavalintasi ovat aina osuvia ja saan olla kiitollinen kaltaisistasi seuraajista, jotka perustellen kertovat mielipiteitänsä kehityksestä ja oikeasti lukevat tekstejä <3 Tätä syksyä kuvaa hyvin sanomasi "uudistuminen" ja "puhdistuminen". Toivotan sinulle iloista ja rauhallista loppusyksyä, Mathilda-täti!

   Poista