sunnuntai 21. elokuuta 2016

THE INCREDIBLE FACE MASK

021
Yhteistyössä maybeauty.fi

Oon ollut suorastaan pähkinöinä päästessäni testailemaan näitä huippusuosittuja The Incredible Face Maskeja! Yhteistyössä Maybeautyn kanssa sain testiin heidän blogipakettinsa, joka sisältää viisi kpl 10ml kasvonaamioita, sekä kätevän levityssiveltimen

Nämä naamiot lupaavat poistaa iholta mustapäitä, rasvaa, sekä kuollutta ihosolukkoa ja ehkäistä aknea. Aika hyvältä kuulostaa, joten oli tosi kiva päästä testailemaan. Mun odotukset olivat todella korkealla, sillä oon jo jonkun aikaa kärsinyt pienistä iho-ongelmista, mitkä eivät ole olleet mulle tyypillisiä ollenkaan! Mustapäitä on kertynyt leuan, nenän ja otsan alueelle sekä iho on tuntunut hiukan tunkkaiselta ja pikku näppyjä on ollut aina silloin tällöin, kuitenkin useammin kuin yleensä! Sellainen raikas tunne on puuttunut iholta pitkään, joten innolla odotin näistä naamioista apua myös siihen.
023 ENNEN KASVONAAMION LEVITYSTÄ - Naamio levitetään puhtaille/puhdistetuille kasvoille. 059 NAAMIO KASVOILLA - Levitin naamion pakkauksen mukana tulleella siveltimellä, jolla oli helppo työstää kasvonaamio kasvoille. Tasainen kerros jokapuolelle välttäen silmien aluetta. Naamio tuntui hieman viilentävältä ja kipristely naamion kuivuessa oli oikeastaan aika hauska tunne! Pidin tuotetta maksimiajan, eli noin 45 minuuttia. Halusin maksimoida naamion hyödyt jo ensimmäisellä käyttökerralla! 074 NAAMIOON TARTTUNEITA EPÄPUHTAUKSIA - Tämä oli ehkä jännittävin vaihe! Ja kyllä, siinä naamiossa oikeasti näkyi jotakin, mikä oli mun ihostani irronnutta. Mukana oli myös pieniä karvoja, mutta yllätyin siitä kuinka kivutonta naamion poistaminen oli ja kuinka hyvin sain sen irrotettua :-) 104 NAAMION JÄLKEINEN TULOS - Freesimpi ja pehmeä tunne iholla. Tuntuu, että ihosta imeytyi öljyä pois (hyvä asia) vaikkei mulla kovin öljyinen iho olekaan. Kasvoni eivät myöskään juurikaan punoittaneet naamion poistamisen jälkeen, vain hetken t-alueelta. Kuvittelisin myös ihohuokosten supistuneen vähäsen! Kasvorasva levittyi pehmeämmin ja imeytyi nopeammin.

Jotta tekin pääsisitte testailemaan The Incredible Face Maskia, kannattaa hyödyntää 30% alennuskoodi aldmask. HUOM! Alennuskoodi aktivoituu suoraan tätä linkkiä klikatessasi. Ihania kasvonaamiohetkiä jokaiselle

2 kommenttia:

 1. Tuota täytyy kyllä joskus kokeilla,vaikuttaa lupaavalta!

  Ihana blogi sulla muuten, jään ehdottomasti seuraajaksi:)<3

  Terkuin Harriet
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, kun tuosta tuon alennuskoodinkin saat nyt näpsäkästi talteen <3 Hei mahtavaa kuulla kivaa palautetta :) Lämpimästi tervetuloa lukemaan!

   Poista