sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

FRESH SCONES & APRICOT JAM

191 SKONSSIT
n. 10 kappaletta

3,5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
¾ dl juoksevaa margariinia
1 prk (200g) kermaviiliä 170 Mulla oli ilo saada mun ystävä Emma meille yökylään Petäjävedeltä nyt viikonloppuna! Käytiin eilen syömässä subissa ja illalla tehtiin kotona tortilloja. Ilta jatkui lenkin parissa, jonka jälkeen tehtiin meille vielä dippikasviksia, paistettiin patonkia, sekä asetuttiin mukavasti sohvalle katsomaan leffaa. Ruoantäyteinen viikonloppu on siis takana! 167 Viikonloppuun mahtui kaikenlaista muutakin kivaa ja harmaita hiuksiakin sillä mun kännykkäni simahti täysin. Vietin päivän radiohiljaisuuden ja vitsit että se tuntui oudolta. Tuntui koko ajan, että sillä kännykällä olisi tehtävä jotain :-D Surkein huoli oli ehkä se, että snäppistriikit saattavat katketa, voi jösses sanon mä. Tänään kävin pikahuollossa ja ostin uuden akun. Nyt se pelittää taas, toivottavasti ainakin hetken...
198 Tänä aamuna leivoin meille skonsseja, joita nautittiin aprikoosihillon sekä juustojen kera. Tuosta aprikoosihillosta taisi muuten tulla ihan lemppari Hyvässä seurassa nautitut aamupalat ovat niin maistuvia. Puhuttiinkin, että harvoin itselleen kokoaa tuollaisia juttuja tarjolle, hahah. Huomenna me suunnataan äidin ja tuttujen kanssa Ikeaan ja pistäydytään ehkä myös Porvoossa lounastamassa ja kiertelemässä ihania Gamla Borgån pikkuputiikkeja. Kuulemisiin! Kivaa alkavaa viikkoa jokaiselle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti