torstai 2. kesäkuuta 2016

VIIMEAIKOINA

pixlr 1. Eilen tykkimäellä pyörähtämässä mummon kanssa! Käytiin moikkaamassa serkkuja ja käytiin yhdessä syömässä. Jalassa uudet popot ja päällä maksimekko piiitkästä aikaa ♥ 2. Viime perjantaina kokoonnuttiin pienellä porukalla Paulan synttäreille! 3. Lämpöisinä aamuina on ollut ihanaa käynnistellä aamu musiikin parissa pihalla ♥ 4. Eräänä päivänä kouluun.. pixlr_20160601235432143 1. selfietä 2. freshiä vesimelonia aamulla! 3. Koeviikon tiimellyksessä.. 4. mutta eilen se koitti, VAPAUS. Toki meillä on vielä kokeidenpalautus ja kevätjuhla, mutta käytännössä ei koulua, feels good! Seitsemän koetta ohitse ja kesäloma ei ole varmaan koskaan tuntunut näin ansaitulta ♥ pixlr_20160602073314745 1. Riikassa oli valtavia vesimeloneja, hih! 2. Koeviikon keskellä oon yrittänyt ehkäistä (ja hoitaa) stressin merkkejä... 3. Salitreenit ovat kulkeneet viimeaikoina yllättävin hyvin ja yleensä sali on aivan täynnä, mutta muutaman kerran oon saanut nauttia tyhjästä tai lähes tyhjästä salista ♥ 4. Grillikausikin on avattu ja tämän(kin) kesän ehdottomat lempparit ovat grillattu kesäkurpitsa ja bataatti! pixlr_20160602072619059 1. Ystävät = ♥ 2. Tilasin myös pitkästä aikaa spotify premiumin, kun sen sai niin hyvällä tarjouksella! 3. Eilen kävin mummolla ja avattiin parvekekausi perinteisesti vaniljajäätelöllä ja mansikoilla. 4. Muutama viikko takaperin laitettiin ystävän avustuksella hieman vaaleeta raitaa tähän päähän. Ja tykkään kyllä ♥ pixlr_20160602074047682 1. Taas joku omakuva 2. Kauniit omenapuun kukat ♥ 3. #tb Riiaan. Meidän hotellin aamupala oli I H A N A ja huolisin kyllä samanlaisen brekun vaikka just nyt ♥ 4. Oon taas viimeaikoina tilannut Aliexpressiltä vähän juttuja. Muutaman mekon, bikiniä, meikkisiveltimiä sekä tämän söpön pienen korun. Esittelen jutut varmaankin heti, kun saan viimeisenkin tuotteen perille asti.

Mulla on aika kiva fiilis just nyt. Suuri taakka on koeviikon jälkeen poissa harteilta ja kesäloma ihan nurkan takana. Sunnuntaina suuntaan Helsinkiin tapaamaan kavereita ja suunnitelmissa olisi ainakin hieman kaupoissa pyörimistä, kuvailua, uuden Löylyn tsekkaamista ja vaikka kahvitteluakin. (Harmi, kun Magnum Helsinki ei sunnuntaisin auki!) Ensi maanantaina mulla alkaakin sitten jo työtkin, jännää!

Onko jotkut käyneet jo Helsingin suunnilla testaamassa Hernesaaren rantaan avautuneen Löylyn? mitä tykkäsitte?

PS: Kuten huomaatte, käytän snäppiä aika paljon ja muun muassa Riian reissusta päivittelin instaa kuin snäppiäkin aika paljon. Pienenä muistutuksena siis, että näissä someissa mua voi seurata nimellä @annikasusannaz !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti