sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

SISUSTUSTAULUT DESENIOLTA

070 Aika ajoin on kiva sisustaa huonetta uuteen uskoon. Muutosten ei usein tarvitse olla isoja, vaan jo pienemmilläkin jutuilla voi vaikuttaa Mä tykkään, että sisustuksessa on muutamia katseenvangitsijoita, jotka voivat olla esimerkiksi koriste-esineitä, koristetyynyjä tai tauluja.

Jokin aika sitten tutustuin yhteistyön merkeissä desenion nettikauppaan, joka myy toinen toistaan ihanampia julisteita erilaisissa printeissä ja erilaisilla kuvilla. Kiinnitin ensimmäisenä huomiota todella laajaan valikoimaan. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin!
074 Oman tauluseinän kokoamiseen voi saada apua desenion Inspiraatio -välilehdeltä, joka muuten on käteväksi todettu omaa taulukokonaisuutta suunnitellessani.

Desenion eri kategorioista, kuten Julisteet ja printit sekä Graafiset on helppo koota toimiva yhdistelmä. Itselleni valitsin mustavalkoista, koska sävyt sopivat kaiken kanssa ja ovat helposti muokattavissa sisustuksen mukaan.

Sisustustauluissa muuten on se kätevä puoli, että niitä voi vaihtaa mielen mukaan useasti, eikä niiden säilytykseen kulu juuri ollenkaan tilaa! Kehykset olen ostanut itse :)

C'EST LA VIE (30x40)
053 & (30x40)
047 WONDERFUL WORLD (50x70)
058 "And I think to myself what a wonderful world"
071 Kiitos desenio! Miltä mun luoma kokonaisuus näyttää teidän silmään?

Yhteistyössä desenio.fi / In collaboration with desenio.fi

2 kommenttia: