torstai 23. kesäkuuta 2016

@LÖYLY

173 165 150 154 144 142 upea Anni 136 Muutamat räpsyt ihanasta Löylystä! Tuli useampaan otteeseen ihasteltua tuota uutta Hernesaarenrantaan avautunutta ravintola/baari/saunaa. Ruoka oli hyvää, seura ihanaa ja näkymäkin ansaitsee aikalailla täyden kympin Löylyyn on pakko päästä tänä kesänä vielä uudelleen, sen verran upea paikka ja todella kiva lokaatio. Oletteko te jo testailleet löylyn terassin? Entäpä itse saunan?

Huomenna suunnataan Johannan kanssa mökille juhannuksen viettoon! Käytiin tänään ruokakaupassa hankkimassa sapuskoita ja viikonlopusta tulee varmasti mahtava, satoi tai paistoi. Taidan käydä nyt vain aikaisin nukkumaan, sillä silmät ovat seisoneet päässä jo jonkin aikaa. Viettäkää aivan ihana ja rentouttava juhannus, tyypit

2 kommenttia:

  1. Oliko ruoka oikeasti hyvää? :D siitä on juuri sanottu että se on kamalan mautonta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokaillessamme ainakin mulla oli aivan jäätävä nälkä, joten se varmasti lisäsi sitä ilon tunnetta, jonka tuo ruoka toi :-D Hamppari oli hyvänmakuinen, mutta ei mitenkään kovin "erikoinen" :) Salaattia maistelin tytöiltä haarukallisen verran ja tofu oli kyllä meidän mielestä aika mautonta!

      Poista