maanantai 6. kesäkuuta 2016

LIGHT TONES & AJATUKSIA

Collage 106 101 054 092 082 077 080 Moikka ja ihanaa kesälomaa  Lauantaina käytiin viettämässä kevätjuhlaa ja ihan hyvän jaksotodistuksen sekä ruotsin kielen kirjapalkinnon kanssa oli hyvä aloittaa loma. Loma starttasikin lauantaina Lahdessa, jossa käytiin Johannan kanssa kaupoilla sekä ylex-keikalla, jossa muuten oli aika mahtava artistikattaus. Illan avasi kukas muukaan kuin anatude ja pitkin iltaa oli myös muutamia yllätysartisteja. Keikka huipentui viimeistään Tungevaag & Raabaniin, joka soitti viimeisenä. Sunnuntaina puolestaan lähdin Helsinkiin moikkaamaan kielimatkakavereita. Tsekattiin hernesaarenrantaan avautunut Löyly, niin kuin suunnitelmissa olikin. Näköalat sekä ruoka ansaitsevat kyllä aikalailla täyden kympin Käytiin vielä ennen bussin lähtöä myös kahvittelemassa. Robert's Coffeen chai latte osoittautui tosi hyväksi valinnaksi ja lämmitti sopivasti hyisen ja tuulisen ilman jälkeen.

Tänään mulla oli ensimmäinen työpäivä ja vaikuttaa siltä, että tulen viihtymään työssä tosi hyvin Nyt kuitenkin huomaa, että kun pysähtyy niin iskee kauhea väsymys. Töiden jälkeen tulin kotiin, enkä oikein tiennyt miten päin olisi pitänyt olla, kun ei oikeastaan ollut mitään, mitä olisi pitänyt tehdä...

Postausta aloittaessani mietin, että mentäisiinkö pitkästä aikaa ihan ilman tekstiä ja annettaisiin kuvien puhua puolestaan. Sitten kuitenkin mieleen tuli kuulumisten lisäksi myös asia, joka mulla aina välillä pyörii mielessä. Nimittäin blogeihin kommentointi. Mulle napsahtaa kommentteja silloin tällöin, joskus enemmän, joskus ei yhtään. Olisi kiva saada kommentteja enemmän, niin saisi paremmin hahmotettua myös, että mihin suuntaan te haluaisitte auttaa mua kehittämään mun blogia tai minkälaista sisältöä te haluaisitte nähdä täällä Mitkä teidän mielestä on sellaisia asioita, jotka saavat kommentoimaan? Olisi kiva kuulla ajatuksia aiheesta (kuten aina) ja kommenttiboksi on ihan avoin kaiken suhteen :-) Pitkästä aikaa olisi kiva kuulla myös postaustoiveita, bring it on!

2 kommenttia:

 1. mulla kans mietityttää vähän toi nykypäivän kommentointi, on se vähän ärsyttävää, että monen tunnin vaivan jälkeen niitä ei saa yhtään... laskee myös vähän bloggaamismotivaatiota kun ei saa sitä ''kiitosta'' postauksista (vaikka pääosin postaillaanki itellee mutta silti, kyllähä ne aina mieltä lämmittää).

  sulla on tosi kiva blogi hienolla ulkoasulla ja päivität kivan aktiiviseen tahtiin, en osaa oikeen sanoa miten tätä kehittäis kun tykkään tästä sen verran! jotain my dayta olis taas kiva saada ja jotain ostospostausta jos ostoksia löytyy :) suosikkejakin ehkäpä ja tuotesuositteluja? mitkä on sun vaatekaapin kulmakivet? videota? unelmahankintoja? jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Enkä mä sinänsä kommentoimattomuudesta lannistu, mutta välillä sitä miettii, että heittäisikö hanskat tiskiin :D Tosin en oo lähes kuuteen vuoteen heittänyt joten.. Tykkään tästä bloggaamisesta kyllä ihan hulluna, enkä tästä ihan helpolla oo luopumassa :)

   Kiva kuulla sun ajatuksia! Jotain my dayta oon itseasiassa ajatellutkin, mutta oon kaikille ehdotuksille avoin, joten laitetaan vaikka nuo kaikki mahdollisimman pikaiseen toteutukseen :) Kiitos kommentista <3

   Poista