tiistai 5. huhtikuuta 2016

ON A SUNNY DAY

017 036 110 102 159 112 107 idkuva Moikka! Tässä keväisen aurinkoista ja keväistä asua viime perjantailta Tämä on mun viimeisin lemppariasu ja tuo auringonpaiste ja lämpö tuovat kuviin hiukan ekstraa.

Sain muuten tänään kuulla, että pääsen kesätyöhaastatteluun, vaikka näytti jo siltä, että lukuisista hakemuksista huolimatta ei näy kesätöitä tälle suunnalle. Toivotaan, että tärppäis. Kyseessä olis myös työ, jota eniten toivoinkin!

Ainiin ja koeviikko on meneillään 2/6. Mä en ole myöskään blogin puolella puhunut, että meille tulee koulun kautta viikoksi majoitukseen saksalainen tyttö, joka saapuu jo sunnuntaina! Saksasta saapuu siis pieni ryhmä meidän ystävyyskoululaisia, joiden kanssa viikkoaktiviteetteihin kuuluukin sitten muun muassa Helsinkireissua, illanviettoa ja luontoretkeilyä. Tästä saattaa tulla postausta vielä myöhemmin :)

PS: Olen superinnoissani myös, koska varattiin äidin kanssa pieni kevätmatka Riikaan heti toukokuun alkuun! Onko teillä kokemuksia Riiasta? Kaikki vinkit ja parhaat mestat otetaan vastaan jo nyt

2 kommenttia: