perjantai 25. maaliskuuta 2016

PÄÄSIÄISRAHKA

041 Heips! Tänään syötiin äitin kanssa pääsiäisruoaksi lammasta, valkosipuliperunoita ja raikasta salaattia Jälkkäriksi tehtiin persikkarahkaa, joka mun mielestä kuuluu pääsiäiseen! Rahka oli oikein raikas jälkkäri, joten jaan tämän helpon reseptin myös teille 028 PÄÄSIÄISEN PERSIKKARAHKA
2dl kuohukermaa / 500g maitorahkaa / 0,5dl sokeria /persikanlohkoja / vaniljasokeria

Ohje: Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää rahka vaahtoon. Lisää sokeri, sekoita tasaiseksi ja lisää persikanlohkot haluamasi kokoisina. Jos haluat rahkaan säväyksen vaniljaa, niin ripaus vaniljasokeria toimii oikein hyvin Valmista, nauti! 040 Miten on, lähteekö persikkarahka testiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti