sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

NEW LENS

122 Heipsun! Niin ihana ilma ulkona Tuo auringonpaiste saa oikeasti ihmiset voivaan hyvin ja iloisiksi, minutkin! Mulla on kyllä muitakin syitä olla iloinen, sillä käväistiin äitin kanssa tänään ostamassa mulle etukäteissynttärilahja! Oon jonkun aikaa pohtinut uutta objektiivia ja ajatuksissa on aika paljon pyörinyt laajakulmaisempi yksilö, joka nyt sitten matkaan tarttuikin.

Edullisimmin löysin tämän anttilan verkkokaupasta, josta kyseinen obju oli lähes loppuunmyyty melkein jokaista liikettä myöten, piti olla myös kouvolasta. Toki objektiivin olisi voinut myös tilata, mutta halusin kokeilla sitä ensin.

Eilen anttilassa pyörähtäessäni kävin elektroniikkaosastolla pitkästä aikaa ja kappas vain mikäs siellä hyllyssä koreilikaan! Obju lähti varaukseen ja tänään käväistiin se hakemassa. Muutamienkin kuvien perusteella vaikuttaa tosi hyvältä ja sopeutuu hyvin kuvaukseen sisällä sekä varmasti matkakuvaukseen, mikä oli ehkä toivotuin ominaisuus, koska näin kuvat saavat enemmän sisältöä. Jäiks miten kivaa, en malta odottaa parempaa testailua 116 Siispä tervetuloa objuperheeseen Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM! Kyseisessä objussa on kuvanvakain, mikä tietenkin on plussaa. Vertailussa ennen ostoa oli myös Canonin 10-22mm laajakulma, mikä oli kuitenkin hieman kalliimpi ja tätä 10-18 millistä oli arvosteltu jopa paremmaksi! 132 Onko teillä kokemusta tästä linssistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti