torstai 31. maaliskuuta 2016

ABOUT MAKEUP BRUSHES

Collage Heips! Viimeksi pari päivää sitten ennen siveltimieni pesua päätin napsaista parit kuvat ja ajattelin kirjoittelevani postausta teille hieman meikkisiveltimien pesusta. Allekirjoittanut myöntää, että meikkailujen alkuaikoina pesin siveltimiä tuskin millään tavalla, yäk. 016 Nykyään meikkisivellinten pesu on mun kohdallani ehdottomasti enemmän sääntö kuin poikkeus! Miten teillä, pesettekö säännöllisesti siveltimiänne? Nuo siveltimethän voivat olla varsinaisia bakteeripesäkkeitä, jos kunnollisen pesun laiminlyö. Pesu myös vaikuttaa sivellinten käyttöikään! Mulla ei ole käytössä mitään tähdellisen kalliita ja upeita siveltimiä, mutta toistaiseksi olen pärjännyt ;-) Onko teillä joitakin tietyn merkkisiä lempparisiveltimiä? Seuraavaksi niihin vinkkeihin: 004 1) Älä unohda pestä myös ripsientaivuttimia, pinsettejä, yms!

2) Huolehdi, ettet meikkisiveltimiä pestessäsi kastelisi metallikannan vieressä olevia karvoja, sillä ne voivat näin irtoilla helpommin!

3) Siveltimet voi puhdistaa päivittäin nopeasti käyttämällä suihkutettavia puhdistusaineita ja perusteellisemmin esimerkiksi marseillesaippualla. Mulla on käytössä kicksistä ostamani sivellinten pesuun tarkoitettu raikkaan tuoksuinen putsari, joka on mielestäni toiminut oikein hyvin ja hintakaan ei ollut paha. Vinkki! Netissä on myös useita DIY-meikkisivellintenpuhdistusreseptejä.

4) Pyörittele meikkisiveltimiäsi kämmenelläsi ja toista pesu ja huuhtelu, kunnes väriä ei enää irtoa! Varsinkin meikkivoide -ja puuterisiveltimet keräävät yllättävän paljon väriä itseensä...

5) Anna siveltimien kuivua lappeellaan esimerkiksi pyyhkeen päällä niin, etteivät karvat taitu. 034 Siveltimet valmiina pesulle!

Mitä piditte postauksesta? Onko nämä asiat jo ihan päivänselviä, vai unohtuuko pesu silloin tällöin? Olisi kiva kuulla teidän ajatuksia aiheesta

4 kommenttia:

 1. Mä ainakin löysin parikin mulle uutta juttua tästä postauksesta! Ihania kuvia ja ihania vinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus! Ja muutenkin ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit <3 Kiitos hurjasti sulle Julia :)

   Poista