perjantai 1. tammikuuta 2016

2015 1/2

tammikuu TAMMIKUU - Pimeänä ja kylmänä aikana asukuvailut jäivät vähemmälle. Tein kotona paljon erilaisia kasvisruokia ja terveellisempiä vaihtoehtoja herkuille. Nautin kotona vietetyistä illoista.
helmikuu HELMIKUU - Helmikuu on aina ollut sellainen kuukausi, johon yleensä mahtuu paljon kaikenlaista. Ystävänpäivänä parhaalla ystävälläni ja isälläni on syntymäpäivä Tänä vuonna helmikuussa saimme juhlistaa isäni pyöreitä 50-vuotisjuhlia! Olin kavereiden kanssa ja kuukauteen mahtui useampia kahvitteluhetkiä ja uuden puhelimen myötä myös parempia selfieitä ;-)
maaliskuu MAALISKUU - käväisin Helsingissä ostoksilla ja syömässä. Luin paljon lehtiä ja nautin koti-illoista. Viihdyin tottakai myös ystävien seurassa kokeillen erilaisia hittiherkkuja, muun muassa raakasuklaata
huhtikuu HUHTIKUU - Mun synttärikuukausi, jippii! En juhlinut synttäreitä enää, mutta arvostin kavereiden muistamista tuona päivänä Äiti teki mulle herkkuaamiaisen, 16 vuotta täyttäminen ei kuitenkaan järin mullistanut elämääni :-D Kävin treenailemassa ja erilaiset ruokavaliot alkoivat kiinnostaa mua.
toukokuu TOUKOKUU - Kesää kohti mentäessä kuvista alkoi huokua valoisuus ja raikkaus. Blogin kannalta iso askel oli ensimmäinen kunnollinen arvonta blogissa bangerheadin kanssa :-) Sain palkita teistä jonkun, vaikka haluaisin palkita aivan jokaisen, uuden sekä jo pidemmän aikaa seuranneen  Tein monia jälkeenpäin hyväksi todistettuja ostoksia ja julkaisin blogissa vihdoin infoa kielimatkalle lähdöstäni! Valmistuin myös peruskoulusta ja sain aloittaa kauan odotetun kesäloman.
kesäkuu KESÄKUU - Brunsseja, reissuja, ostoksia, selfieitä, jäätelöä, juhannus, kesäinen Helsinki, aurinkoiset asukuvat ja ystävien seura muodostivat mun kesäkuun Täysi vapaus menoista ja tulemisista. Vaikka pidän asioiden etukäteen suunnittelusta, parasta kesässä on se, ettei voi heittäytyä menemään ilman sen kummempia suunnitelmia!

part 2/2 coming soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti