lauantai 5. joulukuuta 2015

suklaaskonssit

012 Suklaaskonssit

225g vehnäjauhoja
60g huoneenlämpöistä voita
1,5dl maitoa
1 rkl hienoa sokeria (käytin vaniljasokeria)
50g suklaapaloja
veitsenkärjellinen leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa

Ohje: Sekoita kulhossa jauhot, suola, sokeri, leivinjauhe sekä paloiteltu voi. Lisää suklaa ja puolet maidosta, sekoita ja lisää loppu maito. Taikina saa olla hieman notkeaa. Laita noin tunniksi jääkaappiin tekeytymään. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Levitä taikina uunipellille parin sentin paksuiseksi ja ota siitä muotilla paloja. Paista 10 minuuttia. Kirjan ohjeessa kehotetaan tarjoilemaan kermavaahdon kanssa, mutta minä maistelin skonsseja ihan vain maustamattoman jogurtin ja mansikoiden kanssa. (ai mitenniin outo yhdistelmä, hahah :-D) 020 "Kokeile aamiaisella, kello 16 tai yönälkään. Valtavan tehokasta!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti