perjantai 2. lokakuuta 2015

blogiystäväkirja

046 SUOSIKKI…

Kaupunki? Tämä kysymys on hankala, mutta vastaisin erilaisuutensa vuoksi Madeiralla sijaitsevan Funchalin. Eri matkakohteet tosin ovat upeita eri syistä. :-)

Lomakohde? Täytyy kai vastata lempparilomakohteeksi Malta. Jokainen matka on ikimuistoinen ja hieno, mutta Maltalla koin samaan aikaan ainakin triplasti uusia asioita, kulttuureja ja nähtävyyksiä. Tietysti Maltan matka on mulla muutenkin päällimmäisenä mielessä...

Biisi? Tähänkään ei ole helppo vastata, sillä kuuntelen niin paljon musiikkia toisinaan aivan erilaisista kategorioista, hahah! Viimeaikoina olen kuitenkin kuunnellut paljon suomalaista musiikkia ja ensimmäisenä mieleen tulee Mikael Gabrielin Vastatuuleen ja ykspuolista rakkautta sekä Kim Heroldin lähellä loppua.

Ravintola ja annos? Mulla ei oikeastaan tule mieleen muuta kuin Vapiano! Tykkään paikan tunnelmasta, vaikka annoksia saa aina jonottaa pitkään. Mun lempiannokseni on caesarsalaatti lohella tai kanalla! Ja jälkiruoista lempparina ehdottomasti key lime pie! 088 Juoma? Mä juon pääosin vain vettä, enkä oikeastaan mehuja tai limsoja lähes ollenkaan. Toisinaan tekee kyllä aivan hillittömästi mieli kylmää kokista. Lempparijuomana on kuitenkin smoothiet erilaisilla variaatioilla.

Leffa? Okei tässä tulee nyt fun fact; kaikissa mun lempparileffoissa on melkeimpä Miley Cyrus :-D Mun lempparileffoja ovat esim. LOL, The Last Song sekä Julianne Houghin tähdittämä Safe Haven, suosittelen katsomaan. :) Yleensä ottaen kaikenlaiset romenttiset komediat!

Kirja? Cecilia Samartinin kirjoittama Nora & Alicia. Ylivoimaisesti upein ja koskettavin kirja, jonka olen lukenut.

Asu? mustat tai tummansiniset hieman revityt farkut, joku hieman näyttävämpi paita sekä rento jakku tai neuletakki ja ballerinat tai nilkkurit esimerkiksi. Käytän myös aina kelloa ja usein käsi- ja kaulakoruja. 071 Meikkituote? Ripsiväri! Highliterit, pohjatuotteet sekä bronzerit tulee kyllä hyvänä kakkosena. :)

Hiustuote? kuivashampoo, koska se raikastaa ja parhaimmillaan myös peittää hiuksista likaisuutta.

Sovellus? Snapchat. Snäpinkin tapauksessa luulin, etten oikeasti tule käyttämään koko sovellusta, mutta toisin kävi, heh..

Instagrammaaja? @debiflue

Aamurutiinisi? kasvopesu, sängyn petaus, laukun laitto, aamupala sekä vaatteiden valitseminen! 047 Mitä vaatekaapistasi löytyy? Neuleita, toppeja, farkkua, jakkuja/bleisereitä, kauluspaitoja,...

Mitä pakkaat mukaan matkalle? bikinit, kamerajutut, päiväkirjan, aurinkolasit sekä lompakon ja vaihtovaatteita.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Tanssahtelen ympäri taloa ja laulan täysiä musiikin mukana.

Mitä laukustasi löytyy aina? Käsidesi sekä sakset. 056 Viimeisin sisustusostoksesi? Koristebuddha asuntomessuilta!

Viimeisin WhatsApp -viesti? "itkuemoji"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Jaa a. No varmaan sanottava Kouvolan keskusta. Kauppoja ei siellä juurikaan enää kauppakeskus veturin myötä ole, mut muutamia kivoja kahviloita sekä ruokapaikkoja ja muutama pulju mitä ei sitten veturissa ole!

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? ainakin uudet kengät talvea ajatellen ja uudet muhkeat huivit olisivat oikein kivoja, vaikka niitä tosin jo ennestäänkin meinaa olla kaapit pullollaan. :-D

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Mikä tahansa asia, jolla voit palkita itsesi. Oli se sitten uusi vaate, kasvohoito tai junaliput hieman kaukaisemman ystävän luo.

//bongasin idean blogiystäväkirjaan alunperin Essin blogista! Ja postauksen kuvituksena on mun huoneen uutta sisustusta /järjestystä;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti