maanantai 25. elokuuta 2014

shopping lately

IMG_8024 IMG_8138 IMG_7852 IMG_8101 Joku aika sitten Ähtärin reissullamme käväisimme jälleen myös Tuurissa. Olin kuullut, että viime vierailuni jälkeen Tuuriin on saapunut lisää victoria's secretin tuotteita! Kaikki ylläolevat ostokset (alusvaatteita lukuunottamatta) löytyivät Tuurista. Siellä oli myös jättimäiset hyllyt erilaisia baby lipsejä notkuen ja nappasinkin mukaan perus huulirasvan nimellä fresh mint! Kuvissa näkyvien tuotteiden lisäksi ostin myös pari sisustushenkaria & urheilurintsikat. Syksyä ja talven tuloa ajatellen ostin myös guavan tuoksuinen suolakuorinta-aineen vartalolle. Alennuksesta löytyivät myös tosi söpöt ruusukuvioiset yöhousut ja yöpaita.
      Ennen koulun alkua lähdin varta vasten alusvaateostoksille ja seppälästä sopivasti löytyikin rintsikoita vitosen kappale. Myyjälle tosin kävi pieni kämmi, kun neljistä rintsikoista veloitti kympin :D lähdin melko vähin äänin kaupasta ulos...
      Huomenna mut on äidin kanssa kutsuttu hänen työkaverinsa pitämään betonin valamis-iltaan. Googlailin tossa äskeittäin aivan mahtavia ideoita betonisiin DIY-juttuihin! Varmasti palailen niiltä osin postailemaan, jos ja kun saan jonkinlaista kuvamateriaalia kasaan ;)

2 kommenttia:

  1. Oi että oli ihanaa kun kävitte:) viikon päästä katsotaan, mitä saatiin aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos kutsusta! (: oli tosi kiva ilta ja innolla odotellaan tuloksia<3

      Poista